PUNCTELE RĂMÂN ÎN GRUIA!

29-apr.-2024 00:10

CFR Cluj a câștigat, scor 2-1, cu Sepsi OSK, în a 7-a etapă din play-off-ul Superligii!

Echipa noastră a început excelent partida din Gruia, iar Karlo Muhar a reușit deschiderea scorului în minutul 6 după un corner executat impecabil de Deac. În minutul 19, după intervenția VAR, centralul Marcel Bîrsan a acordat penalty pentru oaspeți, iar Alimi a transformat de la 11 metri. La un minut distanță, oaspeții au rămas în inferioritate numerică, după ce Oroian a fost eliminat. În minutul 24, portarul oaspeților a respins de pe linia porții lovitura de cap a lui Tachtsidis din apropiere. În minutul 36, Muhar a avut șansa de a face 2-0, însă Niczuly s-a opus. În prelungirile primei reprize, Sepsi a rămas în 9 oameni după ce Florin Ștefan a primit direct cartonașul roșu.

Repriza secundă a început cu echipa noastră în ofensivă, Camora a centrat excelent în mijlocul careului, Michael a trimis cu capul, dar goalkeeperul oaspeților a prins și de această dată. În minutul 57, Otele a reluat în bară din interiorul careului. În minutul 74, Avounou a trimis din interiorul careului, dar Niczuly a avut și de această dată o paradă. În minutul 84, Bîrligea a lovit și el bara porții celor de la Sepsi. În prelungirile partidei, același Karlo Muhar a dat lovitura și a adus prima victorie din play-off acasă, scor final 2-1.

Echipa de start: Sava, Camora (C) (78′ Abeid), Kresic (72′ El Kaddouri), Boben, Mogoș, Muhar, Keita (46′ Avounou), Tachtsidis, Deac, Fică (46′ Otele), Michael (61′ Bîrligea)

Rezerve: Bălgrădean, Hindrich, Abeid, Aussi, Avounou, Bîrligea, El Kaddouri, Filip, Manea, Otele, Radu, Serebe.

Antrenori: Francisc Dican și Ovidiu Hoban

Hai CFR!