PUNCTELE RĂMÂN ACASĂ!

01-oct.-2023 23:52

CFR Cluj a câștigat, scor 2-0, cu FC U Craiova 1948, în a 11-a etapă a Superligii!

Echipa noastră a început excelent meciul din Gruia! În minutul 2, venit pe contraatac, Bîrligea a pasat în lateral, din interiorul careului, pentru Camora, iar căpitanul nostru a trimis puternic cu stângul și a reușit să înscrie! În minutul 10, pătruns în careu, Otele a trimis de la marginea careului dar balonul a ajuns în brațele lui Popa. Patru minute mai târziu, Bahassa a șutat puternic din afara careului, dar portarul nostru a reținut. În minutul 20, după un duel cu Kresic, Chițu i-a pasat lui Bahassa, acesta a șutat de la colțul scurt dar Sava a avut din nou o intervenție excelentă și a respins. În minutul 26, Bîrligea a centrat în fața porții iar Otele, aflat în poziție excelentă, a reușit să înscrie și să dubleze avantajul echipei noastre! Trei minute mai târziu, același Otele i-a pasat în careu lui Bîrligea, acesta a trimis pentru Deac care a șutat de la colțul scurt, dar portarul oaspeților a respins în lateral. În minutul 41, Compagnucci a centrat de la marginea careului, balonul a fost deviat și a ajuns la Negru, care a șutat puternic, dar Sava a avut o intervenție perfectă și a reușit să respingă. Înainte de pauză, în minutul 45, Mogoș a centrat din partea dreaptă, Bîrligea a trimis cu capul din poziție excelentă, dar balonul a ajuns mult peste poartă.

În startul reprizei secunde, în minutul 49, Chițu a centrat în careu, Kresic a respins, balonul a ajuns din nou în posesia lui Chițu care i-a pasat lui Baeten, acesta din urmă a trimis puternic, dar Sava a avut o paradă excelentă și a respins. În minutul 55, Bahassa a pasat pentru Van Durmen, acesta din urmă a șutat puternic din afara careului, dar portarul nostru a respins și de această dată. În minutul 64, Camora a centrat în careul advers din partea stângă, Juricic a reluat perfect cu capul în poarta lui Popa, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. În minutul 83, Tachtsidis i-a pasat aceluiași Juricic care, aflat în fața porții, a reușit din nou să înscrie, dar golul său a fost anulat și de această dată pentru ofsaid.

Partida s-a incheiat cu victoria echipei noastre, scor final 2-0, iar joi, 5 octombrie, de la ora 20:00, ne așteaptă un nou duel în Gruia, cu Sepsi OSK, o partidă restantă din etapa a 5-a a Superligii!

Echipa de start: Sava, Camora (C) (68′ Mihai), Kresic, Ajeti, Mogoș (74′ Filip), Tachtsidis, Muhar, Cvek, Deac (61′ Juricic), Bîrligea (61′ Morgan), Otele (74′ Betancor)

Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Morgan, Filip, Fică, Lucaci, Mihai, Betancor, Juricic

Antrenor: Andrea Mandorlini

Hai CFR!