FC BOTOȘANI – CFR 1907 CLUJ 2-1

08-feb.-2021 23:31

CFR 1907 Cluj a cedat, scor 1-2, în meciul cu FC Botoșani, luni seară, într-un meci contând pentru etapa a 22-a a Ligii 1. Golul formației noastre a fost marcat de Gabriel Debeljuh.

Echipa noastră a avut un start impecabil în jocul de la Botoșani, Gabriel Debeljuh deschizând scorul încă din minutul 2, cu un șut pe jos de la marginea careului de 16 metri. Cu toate că băieții în vișiniu au contat mai mult în atac, gazdele au reușit să restabilească egalitatea în urma unei faze fixe, Enriko Papa înscriind cu o lovitură de cap la prima bară (31’).

Din nefericire pentru formația pregătită de Edi Iordănescu, botoșănenii au „mușcat” încă o dată din poarta apărată de Cristi Bălgrădean, Mihai Roman reluând în plasă un balon ricoșat din bară (37’). La finalul primei reprize, Ciprian Deac a atacat perfect colțul scurt al porții adverse, țintind însă doar plasa laterală (45’).

Cu gândul la egalare, băieții noștri au forțat ofensiva și în a doua parte a jocului de pe terenul înghețat de la Botoșani, însă apărarea gazdelor a blocat fiecare tentativă. Cei mai aproape au fost Adiță Păun, care l-a întins pe Hidajet Hankic cu un șut puternic de la 20 de metri (81’), respectiv Mario Rondon, în urma unei pase a lui Deac, însă mingea nu a vrut să intre în poartă…

În urma rezultatului înregistrat la Botoșani, CFR Cluj rămâne pe poziția secundă a Ligii 1, cu 47 de puncte, la o singură „lungime” distanță de liderul FCSB. Următorul meci îl vom disputa pe teren propriu luni, 15 februarie, de la ora 20:30, împotriva formației ilfovene FC Voluntari.

Capul sus, băieți! Hai, CFR!

CFR 1907 Cluj (4-3-3) Bălgrădean – M. Camora (cpt.), A. Burcă, P. Vinicius, C. Manea (M. Susic 78’) – A. Gîdea (A. Păun 10’), O. Hoban (L. Aurelio 63’), C. Deac – V. Costache (N. Carnat 78’), G. Debeljuh, A. Chipciu (M. Rondon 63’) / Antrenor: Edward Iordănescu

Rezerve: G. Sandomierski, I. Latovlevici, S. Ben Youssef, M. Pereira

Foto: Facebook FC Botosani