Punct cu punct, mergem mai departe

04-dec.-2015 22:50

In aceasta seara, etapa cu numarul 21 a Ligii 1 a inceput cu meciul CFR Cluj 0 – 0 Concordia Chiajna. Baietii nostri au inceput bine meciul, au tinut bine de minge in prima repriza si in pofida unei bare a oaspetilor nostri, au incercat sa controleze jocul. In cea de-a doua repriza am incercat mai mult pe fazele fixe, baietii au jucat mingile mai bine, insa nu s-a gasit ocazia de care aveam nevoie pentru deschiderea scorului si, in definitiv, aducerea celor trei puncte acasă.

Am intalnit in aceasta seara o echipa care s-a aparat mult, care a facut mult pressing si care a tras pana in ultimul moment de acest egal. Mai avem in acest an inca trei meciuri foarte importante, o deplasare din care speram sa ne intoarcem cu puncte la Cluj, apoi in Cupa Romaniei cu Iasiul si pe 20 decembrie vrem sa incheiem anul cu un meci bun, la fel ca in tur, impotriva celor de la Dinamo Bucuresti.

Este un moment mai puțin plăcut acum și, cu toate acestea, ne dorim să fiți cu toții alături de echipă, sa ii sustinem in continuare pe baieti si dupa aceste meciuri, pentru ca aceasta echipa ne-a adus nenumarate bucurii si cu siguranta acele clipe de bucurie le vom trăi din nou aici în Gruia..

Echipa noastra din aceasta seara:

Vatca – Tiago, Goian, Muresan, Camora – Rosu, Petrucci, Jakolis, Vitor Bruno (Paun ’46), Cristian (Nouvier ’69) – Beleck (Negrut ’82)

Antrenor: Francisc Dican

Echipa oaspete:

Matache – Barboianu (Gradinaru ’75), Tincu, Mamele, Bucurica – Giurgiu, Madeira, Serediuc, Cristescu, Lazar (Constantinescu ’58) – Pena (Dina ‘ 70)

Antrenor: Adrian Falub