PRIMA VICTORIE DIN PLAY-OFF!

15-apr.-2023 21:53

CFR Cluj a câștigat, scor 2-1, cu Sepsi OSK, într-un meci din etapa a 4-a din play-off-ul Superligii!

Echipa noastră a început în ofensivă partida, iar prima ocazie a venit în minutul 4, când Deac a șutat din afara careului, însă mingea a trecut peste poarta covăsnenilor. În minutul 13, Deac a șutat din apropiere, după o fază frumoasă creată de băieții noștri, dar Niczuly s-a opus. După câteva minute, Krasniqi i-a lăsat balonul în careu lui Braun, care a șutat puternic, însă Niczuly a respins și de această dată. Oaspeții au deschis scorul în minutul 28, prin Dumitrescu, Dumitrescu cel care a apărut în centrul careului și a înscris cu capul. În minutul 30, Manea a centrat din partea dreaptă, Bîrligea s-a înalțat și a trimis cu capul, dar balonul a fost respins de sub bara transversală de portarul oaspeților. Înainte de pauză, CFR a egalat prin Bîrligea. Krasniqi a centrat de pe partea stângă, iar Bîrligea s-a înalțat și a trimis cu capul în poartă pentru 1-1. Înainte de pauză, Bîrligea a fost aproape de dublă, dar Niczuly s-a opus la șutul atacantului din interiorul careului.

După startul reprizei secunde, Deac a centrat din lovitură liberă, Manea a recentrat cu capul spre Bîrligea, iar acesta din urmă a trimis spre poartă, dar Niczuly a respins cu dificultate. În minutul 53, Burcă a centrat de la mijlocul terenului pentru Janga, acesta a pasat lui Deac, iar decarul nostru a adus-o pe CFR în avantaj. Echipa noastră a fost periculoasă până la final, în superioritate numerică, dar scorul final a rămas neschimbat, 2-1, iar CFR bifează primul succes din acest play-off.

Dorim tuturor suporterilor CFRiști Paște Fericit! Să aveți parte de zile de poveste alături de cei dragi, pline de liniște și de lumină!

Echipa de start: Scuffet, Manea, Yuri, Burcă, Braun, Deac (82′ Yeboah), Muhar, Cvek, Krasniqi (90+2′ Fica), Janga, Bîrligea (58′ Petrila)
Rezerve: Sava, Bordeianu, Fica, Hoban, Kolinger, Peteleu, Petrila, Țîru, Yeboah | Antrenor: Dan Petrescu

Hai CFR!