PRIMA VICTORIE DIN NOUL SEZON: CFR CLUJ – CONCORDIA 2-1

05-aug.-2018 00:00

Campioana CFR Cluj a obținut prima victorie din noul sezon, chiar în fața propriilor suporteri, în meciul cu Concordia Chiajna, scor 2-1!

La primul meci al lui Toni Conceicao în Gruia după revenirea la CFR Cluj, echipa campioană a început în ofensivă partida cu Concordia. Sebastian Mailat, unul dintre cei mai activi jucători ai campioanei în prima repriză, a avut o mulțime de ocazii de a deschide scorul, însă de fiecare dată Caparco s-a opus. CFR a început în atac și repriza secundă, iar Țucudean a înscris pentru 1-0, după o fază excelentă creată de jucătorii echipei noastre. Juan Emmanuel Culio a dus scorul la 2-0, cu un gol marcă proprie, dintr-un penalty obținut de Alexandru Ioniță. Tambe a avut șansa de a face 3-0, însă portarul Concordiei s-a opus spectaculos. După doar câteva minute, Concordia a revenit pe tabelă, prin Paul Batin, însă scorul a rămas neschimbat, 2-1 pentru CFR.


Echipa de start:

Arlauskis – Peteleu, Lang, Vinicius, Camora  – Culio, Bordeianu (Djokovic 81′), Ioniță (Costache 85′) – Mailat, Țucudean (Tambe 78′), Omrani

Rezerve: Vâtcă, Manea, Păun, Mureșan

Hai CFR!