Prima infrangere dupa 8 partide acasa | CFR Cluj 0 – 3 CS U Craiova

30-apr.-2017 09:39

CFR Cluj 0 – 3 CS U Craiova

A venit si prima infrangere acasa din acest an calendaristic si nu a fost deloc una usoara. CS U Craiova si-a luat revansa in returul Play-Off-ului, dupa victoria alor nostri in tur, cu 1-4, acum oltenii au reusit un 0-3. A fost o seara in care baietilor nostri nu le-a iesit jocul, intr-o partida in care oboseala si-a spus si ea cuvantul.

Ocaziile nu au lipsit pentru noi, in ciuda rezultatului, insa oltenii au fost mai eficienti. Baietii nostri au fost aproape de gol in doua momente importante, insa fara folos, tabela a ramas neschimbata. Pentru olteni au marcat Ivan, în min. 30, Zlatinski a marcat înainte de pauză, min. 44, pentru 0-2, iar același Ivan a închis tabela în minutul 76.

Nu ne ramane decat sa privim inainte, pentru urmatoarele doua partide, dintre care ultima acasa – cu Dinamo – si cu Viitorul in ultima etapa. Trebuie sa fim alaturi de baieti, mai sunt doua partide importante si nu trebuie sa ne pierdem speranta pentru un loc cat mai bun intr-un sezon in care la inceput totul parea potrivnic!

Hai CFR!!! Lupta continuă!

CFR Cluj:

Marc – Tiago Lopes, Larie, Horj, Peteleu – Gomelt, Nascimento (Roman ’46) – Sorsa (Antal ’61), Paun, Deac (Juan Carlos ’10) – Omrani

Rezerve: Vatca, Sirbu, Rus, Roman, Juan Carlos, Muresan, Antal

Antrenor: Vasile Miriuta

CS U Craiova:

Mingote – Dimitrov, Dumitras, Barthe (Petre ’46), Briceag – Zlatinski, Screciu – Baluta (Mazarache ’83), Jazvic (Barzan ’75), Ivan – Bancu

Rezerve: Vlad, Petre, Mazarache, Fajic, Gustavo, Barzan

Antrenor: Gheorghe Multescu