POLI IAȘI – CFR CLUJ 3-3

11-nov.-2023 22:44

CFR Cluj a remizat, scor 3-3, în deplasare cu Poli Iași, într-un meci din etapa a 16-a a Superligii.

Gazdele au avut prima ocazie a partidei. În minutul 2, pătruns în careu, Phelipe a șutat la colțul scurt, dar Sava a avut o paradă excelentă și a reușit să respingă. Nouă minute mai târziu, Ispas a centrat din interiorul careului iar Harrison, care se afla în fața porții, a reușit să deschidă scorul. În minutul 22, Bordeianu a trimis în careu pentru Phelipe, acesta a șutat de la colțul scurt pentru Katanec, care a reușit să înscrie. Cinci minute mai târziu, Otele a centrat din afara careului, Bîrligea a trimis pentru Cvek, croatul a reluat cu capul pentru Avounou, iar acesta, aflat în fața porții, a reușit să reducă din diferență pentru echipa noastră! În minutul 39, Tachtsidis a trimis de la colțul terenului pentru Avounou, acesta a centrat în careu, Muhar a reluat cu capul pentru Ajeti iar acesta a trimis puternic din apropierea punctului cu var și a reușit să egaleze! Două minute mai târziu, același Tachtsidis a trimis de la mijlocul terenului pentru Avounou, acesta a pătruns în careu și a șutat, dar a fost blocat de portarul gazdelor, balonul a ajuns în posesia lui Muhar care a trimis puternic dar a lovit bara lui Lung, acesta a întors pentru Avounou care a șutat, dar a fost din nou blocat de apărarea adversă. Înainte de pauză, în minutul 44, după centrarea lui Muhar, Otele a reluat cu capul de la marginea careului mic și a reușit să ne aducă în avantaj!

În repriza secundă, în minutul 62, ajutat din nou de pasa lui Ispas, Harrison, care se afla în mijlocul careului, a reușit să aducă egalarea în Copou. În minutul 69, după pasa lui Avounou, Bîrligea a pătruns în careu și a reușit să înscrie, dar golul a fost anulat pentru offside. Partida s-a încheiat la egalitate, scor final 3-3.

Echipa de start: Sava, Mogoș, Ajeti (80′ Ilie), Kresic, Morgan, Tachtsidis, Muhar (C), Cvek (84′ Deac), Avounou (85′ Avounou), Otele, Bîrligea (74′ Juricic)

Rezerve: Bălgrădean, Hindrich, Ilie, Filip, Fică, Mihai, Deac, Juricic

Antrenor: Andrea Mandorlini

Hai CFR!