POLI IAȘI – CFR CLUJ 1-0

29-nov.-2020 23:56

CFR Cluj a pierdut cu 1-0 meciul cu Poli Iași disputat la Cluj-Napoca și părăsește Cupa României, după un meci în care și-a creat ocazii periculoase, însă fără a reuși să înscrie. 

În minutul 3 al partidei, Chipciu a fost faultat în careu de Angiulli, însă arbitrul Dima a acordat cartonaș galben pentru simulare, în loc de penalty. Latovlevici a centrat din lovitură liberă, dar Ciobotariu nu reușit să împingă mingea în poartă. În minutul 23, Manea a centrat, iar mingea a ajuns la Zunic care a trimis cu capul, însă mingea a lovit un jucător al Iașiului și a ieșit în corner. Carnat a șutat spre poartă, însă lovitura lui s-a scurs prin fața porții. Înainte de pauză, Costache a tras din afara careului, însă direct pe direcția portarului.

Imediat după startul reprizei secunde, după o centrare respinsă de fundașii Iașiului, mingea a ajuns la Carnat, care a tras în diagonală, dar pe lângă poartă. În minutul 60, Chipciu a executat bine o lovitură liberă, dar minge a șters bara. După câteva minute, Poli Iași a deschis scorul prin Calcan, cel care a șutat în forță din marginea careului. Popadiuc a trimis și el spre poartă, însă Sandomierski a avut o intervenție bună și a respins. CFR a fost aproape de egalare în minutul 68, când Susic a reluat cu capul, însă balonul a trecut peste poartă. Intrat în repriza secundă, Păun a șutat perfect de la 30 de metri, însă mingea a lovit trasversala porții. Partida s-a încheiat cu victoria Iașiului, 1-0, iar CFR Cluj părăsește Cupa României.

Pentru echipa noastră urmează meciul cu CSKA Sofia, din Grupa A UEFA Europa League, de joi, 3 decembrie, ora 22:00!


CFR Cluj: Sandomierski – Manea (Susic 46′), Zunic, Ciobotariu, Latovlevici – Aurelio (Debeljuh 73′), Soares, Chipciu (Păun 68′) – Carnat, Vojtus, Costache (Rondon 68′)

Rezerve: Bălgrădean – Burcă, Gâdea, Haiduc, Joca

Hai CFR!