POLI IAȘI – CFR CLUJ 0-2

06-dec.-2020 21:30

CFR Cluj a câștigat primul meci după revenirea lui Edward Iordănescu pe banca tehnică cu 2-0 în deplasare cu Politehnica Iași. 

Echipa noastră s-a aflat în ofensivă încă din startul partidei, când Cipri Deac a trimis din interiorul careului peste poartă. În minutul 14, CFR a reușit deschiderea scorului prin același Deac, cel care a înscris după o pasă perfectă a lui Rondon. Calcan a șutat din marginea careului, mingea a fost deviată, dar Bălgrădean a reținut cu siguranță. În minutul 19, Deac a centrat în careu, Djokovic a trimis cu capul pentru Burcă, dar fundașul echipei noastre a tras puțin pe lângă poartă. După câteva minute, Djokovic a centrat de pe stânga, Chipciu a șutat, dar a fost blocat de portarul gazdelor, mingea a fost respinsă până la Rondon, iar acesta a reluat cu capul în bară. Înainte de pauză, Susic i-a pasat în careu lui Deac, cel care a tras în blocajul unui fundaș al gazdelor, dar mingea a căzut pe plasa porții.

Prima ocazie a reprizei secunde a aparținut tot băieților noștri, Deac a centrat în careu, iar Rondon a reluat spre poartă, însă goalkeeperul gazdelor a reținut. Iașiul a avut și ea o ocazie în repriza secundă prin Zajmovic, dar șutul acestuia în diagonală a trecut puțin pe lângă poartă. În minutul 71, Costache a șutat în forță spre poartă, dar Bosz a respins spectaculos, până la Deac care a trimis cu capul peste poartă. În minutul 76, Debeljuh a fost faultat în careu de un apărător al Iașiului, iar centralul partidei a acordat penalty pentru echipa noastră. Deac a transformat cu siguranță de la punctul cu var și a stabilit scorul final al meciului, 2-0 pentru CFR Cluj!

În următoarea partidă, CFR Cluj va întâlni în deplasare echipa BSC Young Boys, joi, ora 19:55, într-un meci decisiv pentru calificarea în primăvara europeană. 


CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Ciobotariu, Burcă (46′ Vinicius), Camora (c) – Deac, Soares (66′ Hoban), Djokovic – Chipciu, Rondon (66′ Debeljuh), Costache

 

Rezerve: Sandomierski – Aurelio, Carnat, Itu, Manea, Păun

Hai CFR!