PLECĂM VICTORIOȘI DIN BĂNIE!

18-feb.-2024 02:28

CFR Cluj a câștigat, scor 3-1, în deplasare cu FC U Craiova 1948, în a 26-a etapă din Superligă!

Echipa noastră a avut prima ocazie a partidei. În minutul 5, Bîrligea a pătruns în careu și a șutat de la colțul scurt, dar Negru a reușit să respingă balonul. Opt minute mai târziu, după centrarea lui Deac, Otele a încercat să șuteze, balonul respins a ajuns la El Kaddouri care a trimis, de la marginea careului mic, și a reușit să deschidă scorul! În minutul 16, același Deac a șutat de la distanță de la marginea careului, dar Gurău a respins. În minutul 40, după centrarea lui Achim, Boben a respins din interiorul careului, balonul a ajuns la Baeten care a șutat din voleu de la marginea careului și a egalat. În prelungirile primei reprize, în minutul 45+3, Otele a pătruns în careu și i-a pasat lui Bîrligea care, aflat în fața porții, a reușit să ne readucă în avantaj!

În repriza secundă, în minutul 62, Bahassa a centrat în careu, Chițu a trimis cu capul, dar balonul a trecut peste poarta lui Sava. În minutul 82, Otele a întors pentru Avounou, acesta a șutat de la marginea careului, dar balonul a lovit doar plasa laterală. În minutul 90+1, Muhar a avut o super-execuție și a trimis puternic de la marginea careului, stabilind scorul final al partidei, 3-1!

Echipa de start: Sava, Manea, Ajeti, Boben, Mogoș, Keita, Muhar, El Kaddouri (63′ Avounou), Deac (C) (90+5′ Fică), Otele (90+5′ Filip), Bîrligea (63′ Michael)

Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Ilie, Camora, Aussi, Filip, Avounou, Fică, Serebe, Michael

Antrenor: Adrian Mutu

Hai CFR!