PETRESCU: „TREBUIE SA FACEM MECIUL VIETII”

12-aug.-2019 22:57

Campioana Noastră a susținut conferința de presă și antrenamentul oficial înaintea meciului cu Celtic FC de mâine. Mijlocașul CFR-ului Damjan Djokovic și antrenorul nostru Dan Petrescu au vorbit în fața jurnaliștilor prezenți la activitățile oficiale.

„În primul rând trebuie să intrăm încrezători, să nu ne speriem de public, din contră, să ne dea un entuziasm în plus, să facem meciul vieții, și eu, dar mai ales jucătorii, pentru că eu nu pot intra în teren. Va trebui să avem puțin noroc în momentele cheie. Băieții sunt încrezători, din păcate lipsa lui Culio pe mine mă doare puțin. Într-un meci ca acesta l-aș fi folosit, era un meci perfect pentru Culio, dar sper să nu-i simțim lipsa. Ar fi ceva extraordinar să ne calificăm, ceva fantastic! Sincer, prima sanșă o au cei de la Celtic, dar avem și noi șansa noastră, trebuie să o jucăm, iar apoi vedem în ce play-off mergem. Sper să fie cel de Champions League, nu de Europa League!”, a declarat antrenorul nostru Dan Petrescu înaintea meciului cu Celtic FC.

Partida se va disputa mâine, de la ora 19:45, ora locală, pe Celtic Park și va fi transmis în direct de LOOK Sport și Digisport 1!