Pas cu pas, punct cu punct | CFR Cluj 0 – 0 CS U Craiova

10-sept.-2016 23:10

CFR Cluj 0 – 0 CS U Craiova

Spre deosebire de partida din optimile Cupei Ligii Adeplast, in aceasta seara nu am mai avut posibilitatea de a castiga partida la prelungiri. A fost acelasi meci greu pe care stiam ca il vom avea si atunci, in Cupa, dar si in aceasta seara, mai ales in contextul partidei pe care am disputat-o in sferturile Cupei Ligii, miercuri seara. Partida a fost dominata de intreruperi frecvente si cu putine ocazii. In aceasta seara, Minca a fost la datorie si a pus umarul serios la obtinerea punctului, mai ales in conditiile date, situatia de a juca in 10 oameni inca din prima jumatate a primei reprize. In prima repriza, singura faza cu adevarat notabila a fost trecuta in caseta tehnica de partea noastra. Cea de-a doua repriza a gasit echipa din Craiova la carma jocului o buna parte, incercand fortarea deschiderii scorului, insa Mișu Mincă s-a remarcat in cateva randuri, salvand poarta noastra. Jucatorii nostri a luptat in aceasta a doua repriza pentru fiecare minge, nu am trecut doar in aparare, am incercat sa contam pe atac si, cu putin noroc, puteam obtine si victoria din postura dezavantajanta.

Este, in cele din urma, un punct pe care-l trecem in randul nostru, sa nu uitam ca am intalnit una dintre echipele in forma ale campionatului, iar in conditia de a juca in 10 oameni mai bine de o repriza, nu putem privi acest punct decat ca unul muncit. Asteptam sa intre cat mai bine in forma toti jucatorii nostri, sa formam un nucleu complet si, pana atunci, munca este cuvantul de lege.

In aceasta seara, inainte de inceperea partidei, fostul nostru jucator, Cristian Lopez, a fost desemnat de catre Digisport, Jucatorul Lunii. Premiul a fost inmanat capitanului Mario Camora si acesta va ajunge la Cristian in cel mai scurt timp. Va multumim pentru voturi, si iti multumim si tie, Cristian!

Hai CFR!

CFR Cluj:

Minca – Camora, Muresan, Larie, Tiago Lopes – Nascimento, Gomelt – Paun (Nouvier ’66), Juan Ruiz (Horj ’50), Rus (Peteleu ’90) – Bud

Rezerve: Marc, Horj, Veres, Neagu, Nouvier, Peteleu, Sorsa

CS U Craiova:

Calancea – Vatajelu, Acka, Kelic (Zlatinski ’44), Briceag – Popov, Madson (Gustavo ’72) – Mazarache (Rambe ’54), Bancu, Manea – Nuno Rocha

Rezerve: Popescu, Petre, Mateiu, Dumitras, Gustavo, Rambe, Zlatinski