OȚELUL GALAȚI – CFR CLUJ 2-2

27-feb.-2024 23:47

CFR Cluj a remizat, scor 2-2, în deplasare cu Oțelul Galați, în a 28-a etapă a Superligii.

Gazdele au început mai bine prima repriză. În minutul 19, pătruns în careu, Lameira a trimis din șase metri, Sava a avut o paradă excelentă și a respins, balonul a ajuns în posesia lui Pop, care a șutat din fața porții, dar portarul nostru a reușit să respingă și de această dată! Două minute mai târziu, după centrarea lui Cisotti, același Pop a reluat cu capul, dar Sava a reușit să respingă în corner. În minutul 32, după o repunere de la margine, balonul a ajuns în posesia lui Camora, care a șutat puternic din interiorul careului, dar balonul a trecut pe lângă poarta gazdelor. În minutul 32, după o lovitură liberă, Pop a trimis puternic în vinclu și a reușit să deschidă scorul. Aproape de finalul primei reprize, în minutul 45, Deac a centrat din corner, balonul a ajuns la Avounou, care a șutat de la marginea careului, mingea respinsă de pe linia porții a ajuns la Otele, care a reușit să înscrie și să aducă egalarea pentru echipa noastră!

În repriza secundă, în minutul 58, Pop a primit mingea în careu și a trimis din șase metri, dar balonul a trecut pe lângă poarta lui Sava. În minutul 62, pătruns în careu, Otele a șutat de la colțul lung, dar mingea a trecut pe lângă poartă. În minutul 79, după centrarea lui Abeid, Bîrligea a reluat de la marginea careului mic, dar balonul a trecut pe lângă poarta gazdelor. În minutul 83, Ghiocel l-a faultat în careu pe același Bîrligea, iar arbitrul a acordat o lovitură de pedeapsă. Tachtsidis a trimis de la 11 metri și a reușit să ne aducă echipa în avantaj! În prelungirile reprizei secunde, după ce Muhar l-a faultat în careu pe Tănasă, în minutul 90+3, centralul a acordat o lovitură de la 11 metri. Cisotti a trimis de la punctul cu var și a înscris, stabilind scorul final al partidei, 2-2.

Echipa de start: Sava, Camora (C) (56′ Abeid), Ajeti, Boben, Mogoș, Keita, Muhar, Avounou (56′ Tachtsidis), Deac, Otele (90+1′ Filip), Michael (56′ Bîrligea)

Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Manea, Ilie, Aussi, Abeid, Fofana, Fică, Filip, Serebe, Tachtsidis, Bîrligea

Antrenor: Adrian Mutu

Hai CFR!