O VICTORIE MARE! ASTRA GIURGIU – CFR CLUJ 1-5

06-mai-2019 22:08

Echipa noastră a obținut o victorie extrem de importantă în lupta pentru titlu, la Giurgiu, împotriva Astrei, scor 1-5 și își păstrează diferența de 5 puncte față de principala urmăritoare, FCSB.

CFR a controlat meciul încă din primele minute, când Manea a trimis un șut puternic spre poartă, dar mingea a zguduit bara laterală a porții. După numai 10 minute, Omrani a reușit deschiderea scorului, după ce a fost lansat pe contraatac și a finalizat perfect. Singura ocazie a gazdelor în prima repriză a fost semnată de Moise, însă Arlauskis s-a opus în primă fază, iar mai apoi Camora a respins în aut.

Startul reprizei secunde ne-a găsit tot în atac. Costache a șutat în forță, dar portarul Astrei a respins de la rădăcina barei. După un minut, Omrani a fost aproape de dublă, însă lovitura sa de cap a lovit din nou bara porții. Djokovic a făcut 2-0 pentru echipa noastră cu capul, după o centrare a lui Culio. În minutul 64, Astra a marcat din penalty, prin Llullaku, însă după câteva minute același Djokovic a adus liniștea pentru CFR și a înscris cu un șut perfect, după o fază excelentă a lui Omrani. Intrat în repriza secundă, Păun a centrat în careu, iar unul dintre fundașii Astrei a trimis mingea în poartă, iar scorul s-a făcut 4-1 pentru CFR. Ovidiu Hoban a stabilit rezultatul final al partidei, 5-1 pentru băieții noștri, cu un trasor foarte frumos de la 25 de metri.

Băieții noștri au obținut o victorie mare la Giurgiu, dar mai avem nevoie de un punct pentru a fi campioni! Felicitări, băieți! Ați fost extraordinari și în această seară!

Ne vedem duminică, de la ora 21:00, la meciul cu Craiova să strigăm împreună, din nou, CFR … VICTORRRRRRRRRIIIIIIE! Avem nevoie de voi!


CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Djokovic, Bordeianu, Culio (Hoban 84′) – Deac (Țucudean 77′), Omrani, Costache (Păun 75′)

Rezerve: Fernandez – Mureșan, Itu, Peteleu

Hai CFR!