O VICTORIE IMPORTANTA! RENNES – CFR CLUJ 0-1

25-oct.-2019 01:36

⚽ Campioana Noastră CFR Cluj a câștigat în deplasarea de la Rennes, scor 1-0, după reușita lui Ciprian Deac din minutul 9.

📢 Meciul a început bine pentru campioana noastră. Traore a fost faultat de portarul gazdelor la limita suprafeței de pedeapsă, iar acesta a văzut roșu direct. Din lovitura liberă rezultată, Ciprian Deac a marcat pentru 1 la 0. Același Deac a avut șansa să facă 2-0, însă a trimis cu capul peste poartă. În minutul 26, Rennes a primit penalty, însă Niang a ratat de la punctul cu var. Până la pauză, CFR a mai ratat două ocazii mari prin Djokovic.

Chiar după startul reprizei secunde, Rennes a rămas în 9 oameni, după ce Camaving l-a faultat pe Omrani și a văzut și el cartonașul roșu. Chiar și în inferioritate, Rennes și-a creat o ocazie importantă prin Hunou. În minutul 83, Susic a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat și el. Deși a controlat jocul în ultimele minute, Rennes nu a reușit să puncteze, iar scorul a rămas neschimbat, 1-0 pentru Campionii Noștri! ♥️

Vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în Franța! Avem nevoie de susținerea voastră și în Gruia‼️

Echipa de start ➡️ Arlauskis – Susic, Boli, Burcă, Camora – Bordeianu (Hoban 66′), Culio, Djokovic (Păun 70′), Deac – Omrani, Traore (Cestor 84′)

Rezerve ➡️ Jesus – Golofca, Pașcanu, Rondon

Hai CFR! 🚂