O victorie de zile mari in Gruia | CFR Cluj 5 – 1 Astra Giurgiu

21-aug.-2016 23:23

CFR Cluj 5 – 1 Astra Giurgiu

Prima repriză a început cu iz de derby, Daniel Niculae deschizând scorul pentru oaspeți în minutul 9, doar pentru ca Lopez să transforme un penalty în minutul 12 pentru a egala foarte repede. Jocul nostru a fost setat pe atac în această partidă, ocaziile fiind împărțite, totuși, la ambele porți.

Cea de-a doua repriză a fost un recital din partea noastră, după ce același „arcaș” Cristian Lopez, a transformat cea de-a doua lovitură de pedeapsă acordată în favoarea noastră, după un nou fault în careu, ducând scorul la 2-1. Doar câteva minute mai târziu, nou intratul Cristi Săpunaru a beneficiat și el de o lovitură de pedeapsă, însă Mincă a fost într-o zi mare și a apărat lovitura. Acesta a fost punctul descătușării, Mincă a dat încredere echipei, iar două minute mai târziu, Tiago Lopes a majorat avantajul pe tabelă după o fază foarte frumoasă. Era minutul 77, iar scorul lua proporții, Davide Petrucci marcând și el din pasa lui Filipe Nascimento. Același Petrucci a semnat și el dubla în minutele de prelungiri, din a patra lovitură de pedeapsă a partidei, pentru un scor final neverosimil de 5-1.

Nu putem numi meciul din această seară o reeditare a partidei din Supercupa României, pentru că astăzi am fost câteva clase peste ce am arătat în acea partidă. Jocul nostru s-a îmbunătățit, nu este perfect, mai este în continuare de muncă, însă suntem pe drumul cel bun, suntem pe plus la puncte și lupta începe cu această victorie de moral în fața Campioanei României.

Hai CFR!

CFR Cluj:

Minca – Peteleu, Muresan, Larie, Tiago – Nascimento, Petrucci – Paun, Juan Ruiz (Bud ’60), Jakolis (Nouvier ’80) – Lopez (Ene ’76)

Rezerve: Marc, Ene, Horj, Veres, Nouvier, Bud, Neagu

Astra Giurgiu:

Lung Jr. – Maranhao, Fabricio, Oros (Balaure ’80), Vangjeli – Lovin, Seto – Ionita, Teixeira, Nicoara (Sapunaru ’64) – Niculae (Alibec ’60)

Rezerve: Gavrilas, Alves, Florea, Stan, Sapunaru, Alibec, Balaure