O victorie binemeritata in Derby-ul Ardealului

21-feb.-2016 23:09

În această seară echipa noastră a încheiat scor 1-0 meciul disputat în compania formației ASA Târgu Mureș. Prima repriză a marcat o ușoară dominare a posesiei din partea băieților noștri, însă fără prea multe ocazii clare de gol la niciuna dintre porți, oaspeții noștri nu au pus sub pericol poarta apărată de Traian Marc. Pentru noi, Păun a ratat o ocazie importantă de a deschide scorul chiar înainte de pauză, șutul său trecând pe lângă poartă.

A doua repriză a continuat cu același joc de posesie din partea echipei noastre, Petrucci având și el o șansă mare de a marca, însă și șutul său a trecut pe lângă poarta lui Stăncioiu. Nouvier a marcat la câteva minute de la intrarea pe teren, deschizând scorul în minutul 73. Este o victorie excelentă pentru echipă, o victorie de moral, iar lui Nouvier, care a marcat primul său gol pentru CFR, îi transmitem că așteptăm cât mai multe astfel de reușite din partea lui!

Echipa noastra:

Marc – Camora, Muresan, Larie, Tiago – Nascimento (Goian ’90+1), Petrucci, Ruiz – Bruno, Cristian (Bud ’84), Paun (Nouvier ’66)

ASA Targu Mures:

Stancioiu – Brandan, Constantin, Ivan, Matei – Muresan, N’Doye (Bus ’81) – Voiculet, Mutu (Jazvic ’60), Gorobsov (Ciolacu ’61) – Tucudean

Felicitări băieților noștri pentru victoria frumoasă din această seară!

Hai CFR!!!