O SEARA FANTASTICA LA CLUJ! CFR CLUJ – FC ASTANA 3-1

18-iul.-2019 00:45

Campionii României au făcut un meci mare și au reușit o răsturnare de scor spectaculoasă în fața echipei FC Astana! Deși au pierdut în turul din Kazakhstan cu 1-0 și au fost conduși la Cluj cu 1-0, băieții noștri au dat dovadă de ambiție, dăruire si spirit de sacrificiu și au întors rezultatul în favoarea noastră. 3-1 și CFR Cluj se califică în Turul 2 Preliminar Champions League.

În minutul 4 al meciului de la Cluj, Murtazayev a deschis scorul pentru Astana, însă după numai câteva minute echipa noastră a preluat conducerea jocului. Rondon a trimis în transversală din numai câțiva metri de poartă. La faza imediat următoare, Omrani a egalat pe tabelă. Djokovic a centrat perfect, iar atacantul francez a făcut 1-1 cu o lovitură de cap. Tot Omrani a stat la originea golului de 2-1. În minutul 25, acesta a șutat din interiorul careului, iar mingea a intrat în poartă după ce a fost deviată de un fundaș al kazahilor. Astana a avut și ea o ocazie importantă în prima repriză, prin Tomasov, însă Arlauskis a respins excelent. Înainte de pauză, Vinicius a marcat și el însă arbitrul a anulat reușita pentru ofside.

Startul reprizei secunde ne-a regăsit tot în atac. Djokovic, Vinicius și apoi tot Djokovic au semnat ocazii extrem de importante pentru echipa noastră. Golul decisiv al unei calificări meritate a venit în minutul 73, când Susic a centrat, mingea a ajuns la Omrani care a trimis cu călcâiul în plasa porții pentru 3-1!â

Băieții s-au dăruit incredibil și au luptat până în ultima secundă pentru această calificare în Turul 2 UEFA Champions League! În această fază a competiției, CFR se va duela cu Maccabi Tel Aviv. Manșa tur se va disputa la Cluj în 24 iulie de la ora 21:00, iar returul în 30 iulie de la ora 20:00 la Tel Aviv.

Voi, suporterii CFR-iști ați fost la înălțime! Ne-ați împins de la spate spre această calificare iar pentru asta VĂ MULȚUMIM!

HAI CFR! ECHIPĂ DE 10, SUPORTERI DE 10!