O NOUA VICTORIE CATEGORICA IN LIGA 1! CFR CLUJ – FC HERMANNSTADT 3-0

11-aug.-2019 00:06

Campioana noastră a câștigat cu într-un mod categoric confruntarea cu FC Hermannstadt, scor 3-0, după reușitele lui Păun, Costache și Omrani!

Cu banderola de căpitan pe braț, Adiță Păun a deschis scorul pentru CFR Cluj cu un șut splendid din marginea careului de 16 metri, după ce a driblat o parte dintre fotbaliștii echipei FC Hermannstadt. Oaspeții au semnat o ocazie importantă în minutul 31, prin Caiado, însă șutul său a fost respins cu capul de Andrei Mureșan din apropierea porții. După startul reprizei secunde, Vâtcă a avut o intervenție foarte bună la șutul lui Jo Santos. În minutul 82, oaspeții au trimis mingea în bară prin Petrișor Petrescu. După numai două minute, Costache a făcut 2-0 pentru Campioana noastră. Peteleu a centrat, Omrani a trimis cu capul spre poartă, iar Costache a împins mingea între buturi. Înainte cu două minute de final, Hoban a fost faultat în careu, iar centralul partidei a arătat punctul cu var. Billel Omrani a transformat cu siguranță de la 11 metri și a stabilit scorul final al meciului, 3-0 pentru CFR!

Campioana Noastră a obținut o victorie importantă în Liga 1 și revine pe prima poziție a clasamentului!

Vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această seară! Mergem la Glasgow să luptăm până la ultima picătură de energie pentru CALIFICARE!

Echipa de start: Vâtcă – Butean, Mureșan, Cestor, Peteleu – Itu (56′ Sylla), Hoban, Păun – Costache, Țucudean (86′ Burcă), Pereira (62′ Omrani)

Rezerve: Rus – Camora, Mailat, Petrila

Hai CFR!