O NOUĂ VICTORIE CATEGORICĂ ÎN DERBY!

22-dec.-2023 01:15

CFR Cluj a câștigat, scor 4-0, derby-ul Clujului cu U, în a 21 etapă a Superligii!

Prima repriză ne-a aparținut în totalitate. În minutul 2, căpitanul nostru a centrat din lovitură liberă, Kresic a recentrat, iar Muhar, care se afla in fața porții a trimis cu capul și a reușit să deschidă scorul! În minutul 14, Otele a șutat cu dreptul de la marginea careului, balonul a fost respins în lateral de Iliev, dar a trecut puțin pe lângă poartă. În minutul 16, pătruns în careu, Bîrligea a încercat să treacă de portarul oaspeților, dar Iliev a reținut. În minutul 24, același Bîrligea, după pasa lui Muhar, a șutat din interiorul careului, dar balonul a lovit bara transversală. În minutul 29, un balon respins în careu a ajuns la Bîrligea, care a driblat scurt și a șutat cu stângul, dar portarul oaspeților a reușit să respingă. În minutul 37, după o lovitură de la colțul terenului, Mitrea i-a pasat lui Ianis Stoica, acesta a șutat din fața porții, dar Sava a avut o intervenție excelentă și a reușit să respingă. Patru minute mai târziu, balonul a ajuns în interiorul careului la Avounou, care a pasat în fața porții, iar Bîrligea a deviat mingea în plasă, dublând avantajul echipei noastre!

În startul reprizei secunde, în minutul 52, Cîmpanu a centrat în flancul drept, Ianis Stoica a reluat cu capul, dar balonul a trecut puțin pe lângă poarta lui Sava. În minutul 62, Fossati a șutat de la marginea careului, balonul a lovit bara laterală. În minutul 77, ajutat de pasa lui Krasniqi, Otele a scăpat singur spre poartă și a șutat din interiorul careului de 16 metri, ducând scorul la 3-0! Un minut mai târziu, Krasniqi a centrat de pe partea dreaptă, Otele a șutat din apropierea punctului cu var, dar Iliev a respins. În minutul 86, pătruns în interiorul careului, același Otele l-a învins pentru a doua oară pe Iliev, stabilind scorul final al partidei, 4-0!

Echipa de start: Sava, Camora (C), Ilie, Kresic, Boben, Krasniqi (90+3′), Muhar, Tachtsidis (90′ Cvek), Avounou, Otele (90′ Deac), Bîrligea (90+1′ Juricic)

Rezerve: Hindrich, Mannea, Morgan, Cvek, Filip, Fică, Deac, Mihai, Juricic

Antrenor: Andrea Mandorlini

Hai CFR!