O lupta prea stransa

30-mart.-2016 19:13

FC Voluntari 1 – 0 CFR Cluj

Seria fără înfrângeri a echipei noastre a ajuns la final astăzi, după meciul disputat în compania celor de la FC Voluntari. Gazdele noastre de astăzi au ținut să arate că forma lor bună se vede și pe teren. În ciuda vocilor care ar spune că nivelul nu este strâns în Play-Out, lupta se întețește și în acest mini-campionat, iar meciurile nu sunt deloc previzibile. Din păcate pentru noi, astăzi nu am reușit să ne întoarcem cu puncte la Cluj-Napoca după această etapă, lucru care a și permis gazdelor noastre să ne egaleze la puncte. Singurul gol al meciului a fost marcat de către Laurențiu Rus în minutul 48, ocaziile băieților noștri nu au reușit să aducă egalitatea pe tabelă.

Mergem mai departe, nimic nu se schimbă, în continuare mai sunt multe etape, iar lupta, deși a devenit mai strânsă după această înfrângere, trebuie să însemne un motiv în plus pentru ca sâmbătă să reușim victoria în Gruia. Punctele sunt importante, dar mai important acum este să muncim și să ținem cont că luptăm în continuare ca o echipă, ca o familie, iar rezultatele vor veni.

CFR Cluj:

Marc – Camora, Goian, Larie, Dani – Gomelt, Ruiz (Beleck ’66) – Bruno (Jakolis ’55), Petrucci, Nouvier (Tiago Lopes ’56) – Lopez

Petrolul:

Calancea – Barna, Maftei, Spahija, Filipov – Abro, Grigore (Novac ’74) – Kone, Achim (Pancu ’80), Rus – Balan (Tudorie ’76)