O ECHIPĂ CU INIMĂ MARE!

29-feb.-2020 00:10

O echipă cu inima mare… CFR 1907 Cluj! ❤️

Aseară s-a încheiat un drum lung pe care l-am început în iulie 2019. 16 meciuri, 7 victorii, 4 egaluri și 5 înfrângeri.

Am trimis acasă din Champions League campioana din Kazahstan, am eliminat Campioana Israelului în fața unui public fantastic și am învins campioana Scotiei, într-o seară magnifică pe Celtic Park.

În Grupele Europa League, deși am fost echipa cu cel mai mic buget, am fost supriza frumoasă din acest sezon. Am învins Lazio, Rennes și Celtic, reușind să facem 12 puncte la finalul grupei, un record pentru CFR și pentru România, puncte care au adus din nou Primăvara Europeană la Cluj. Deși nu am pierdut în dubla manșă cu Sevilla, cele două rezultate de egalitate și o decizie ciudată a VAR-ului, au făcut ca drumul nostru european în acest sezon să se încheie aici.

Suntem frustrați pentru eliminare, dar mândri de echipă, de staff, de suporteri, de toată lumea din Familia CFR-istă care a pus umărul la obținerea acestor rezultate de excepție.

Cum am reușit aceste performanțe? Cu o echipa fantastică, cu caracter, care s-a dăruit până la epuizare. Noi îi numim eroi, pentru că ceea ce au reușit ei n-a reușit nimeni, pentru că s-au luat la trântă cu toți și pentru că sunt lideri în continuare în campionatul intern.

Ne-am întors acasă, dar, Europa, ne revedem în sezonul următor! 🚂