NU A FOST FINALUL DE AN DORIT, DAR MERGEM ÎNAINTE!

21-dec.-2022 00:21

CFR Cluj a pierdut, scor 0-1, cu FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a 21-a a Superligii, disputat în Gruia.

Prima ocazie a meciului a venit în minutul 6 prin șutul lui Bîrligea, blocat însă de Letica. Cinci minute mai târziu, centrarea lui Manea a ajuns la Camora, al cărui șut puternic a lovit plasa laterală. În minutul 24, Bîrligea și-a așezat mingea și a venit cu un nou șut, însă peste poartă. Același Bîrligea a primit mingea în minutul 31, după o centrare a lui Yuri Matias din careu și a ratat dintr-o poziție ideală. Singura ocazie importantă a sibienilor a venit în minutul 36 prin lovitura de cap al lui Balaure, care a trecut peste poarta lui Scuffet. Ultima ocazie a primei reprize a venit cu șase minute înainte de pauză, când Camora a șutat din nou puternic spre poartă, însă Letica a respins.

Prima ocazie din repriza secundă a aparținut oaspeților. Butean a șutat din lovitură liberă, însă cu puțin pe lângă poarta echipei noastre. În minutul 65, Balaure a scăpat singur cu Scuffet dar portarul l-a blocat. Două minute mai târziu, Bîrligea a șutat de la marginea careului pe lângă poartă. În minutele de prelungire, Kolinger a primit al doilea cartonaș galben, fiind eliminat. Un corner al sibienilor din minutul 94 a adus victoria oaspeților, după lovitura de cap a lui Bejan.

Echipa de start: Scuffet, Camora, Matias, Kolinger (88’ Braun), Manea (81’ Yeboah), Deac, Boateng, Cvek (88’ Vito), Bîrligea, Janga (46’ Roger), Malele

Rezerve: Sava, Braun, Bălan, Hoban, Bordeianu, Vito, Gîdea, Yeboah, Roger

Antrenor: Dan Petrescu

Hai CFR!