NEINVINSI DIN ETAPA A 7-A! CFR CLUJ – DUNAREA CALARASI 0-0

10-nov.-2018 23:39

CFR Cluj a remizat, scor 0-0, cu Dunărea Călărași, în etapa a 15-a a Ligii 1.

Campioana României a controlat prima repriză, reușind să își creeze numeroase ocazii de poartă. Țucudean și Camora au trimis periculos spre poartă în startul partidei, însă mingile trimise de ei nu au nimerit cadrul porții. În minutul 20, Păun putea deschide scorul pentru CFR, după o pasă excelentă a lui Culio, însă mingea a trecut puțin pe lângă stâlpul porții lui Straton. După câteva minute, portarul Dunării Călărași a avut două intervenții exponențiale la șuturile de la distanță a lui Deac și Manea. În ultimul minut al primei reprize, Mureșan a pasat cu capul către Țucudean, iar atacantul echipei noastre a trimis spre poartă, însă unul dintre fundașii oaspeților a respins providențial.

Oaspeții au avut și ei o ocazie importantă în startul reprizei secunde, însă Manea a respins excelent din apropierea porții. Replica echipei noastre a venit după câteva minute, când Omrani a pătruns în careu, însă n-a reușit să marcheze din postură de 1 la 1 cu Straton. Urko Vera și Culio au șutat și ei spre poartă, însă tabela a rămas intactă. În minutul 90+4, Țucudean a ratat o ocazie monumentală, din numai 4 metri. Șutul său din foarfecă a trecut peste poartă.

Chiar dacă nu a reușit să câștige, echipa noastră a prestat un joc bun, și-a creat numeroase ocazii de poartă și a rămas neînvinsă în Liga 1 din etapa a 7-a!

Hai CFR! Vă mulțumim tuturor!

Echipa de start:

Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Djokovic, Culio – Deac, Omrani (72’ Urko Vera), Păun (63’ Mailat) – Țucudean

Rezerve: Jesus Fdez. – Peteleu, Lang, Bordeianu, Ioniță