NE VEDEM, CU TOȚII, PE CLUJ ARENA

17-aug.-2023 13:45

După consultări cu suporterii noștri, și în baza relațiilor pe care conducerea clubului nostru le-a construit, în ultimii doi ani, cu Universitatea Cluj, am solicitat printr-o adresă trimisă vineri, 11 august, ca biletele destinate galeriei echipei noastre să fie în inelul superior al Peluzei 2, și nu în cel inferior, așa cum s-a procedat anterior. Ne-am dorit asta pentru ca și galeria noastră să beneficieze de o vizibilitate și de o acustică egală cu cea de care se bucură suporterii echipei gazdă.

Miercuri după-masă, la o distanță de patru zile și jumătate, Universitatea Cluj ne-a respins cererea, folosind argumente nejustificate în ciuda deschiderii de care am dat dovadă la meciul retur din etapa 30 a sezonului precedent, disputat în Gruia. Dar, respectul și buna colaborare există doar atunci când ambele părți își doresc cu adevărat acest lucru.

Astfel, biletele pentru galeria noastră sunt disponibile exclusiv în inelul inferior al Peluzei 2, la prețul de 20 de lei.

Biletele pot fi achiziționate online de aici ➡️ https://bit.ly/BileteGalerieCFR, dar și de la casele de bilete din Gruia, după următorul program:

👉🏻 VINERI (18 AUGUST) – 11:00 – 15:00
👉🏻 SÂMBĂTĂ (19 AUGUST) – 11:00 – 15:00
👉🏻 LUNI (ZIUA MECIULUI) – 12:00 – 17:00

Împreună am fost mereu mai puternici! Împreună vom învinge și de această dată!