NE ÎNTOARCEM ÎN GRUIA CU TOATE CELE TREI PUNCTE!

04-feb.-2024 00:04

CFR Cluj a câștigat, scor 2-1, în deplasare cu FC Petrolul, în a 24-a etapă a Superligii!

Echipa noastră a avut prima ocazie a partidei. În minutul 1, după centrarea lui Tachtsidis, Otele a șutat de la marginea careului, dar balonul a trecut puțin pe lângă poarta lui Zima. În minutul 15, aflat în careu, Deac a întors pentru Tachtsidis, acesta a șutat din afara careului, dar portarul gazdelor a reținut. În minutul 20, Bîrligea a preluat balonul în careu și a trimis pe jos, dar Zima a reușit să respingă. În minutul 23, pătruns în careu, Irobiso a trimis cu dreptul și a reușit să deschidă scorul.

În startul reprizei secunde, în minutul 48, după o lovitură liberă, balonul a ajuns în posesia lui Meijers care a șutat din interiorul careului, Sava a avut o intervenție foarte bună și a reușit să respingă. Trei minute mai târziu, Otele a întors pentru Keita care, aflat în afara careului, a șutat puternic și a adus egalarea pentru echipa noastră cu o super-execuție! În minutul 73, Musi a primit o pasă în careu, dar portarul nostru a avut o paradă excelentă și a respins în corner. În prelungiri, în minutul 90+4, Michael a pasat pentru Deac care, aflat în fața porții, a marcat golul victoriei, stabilind scorul final al partidei, 1-2!

Echipa de start: Sava, Manea, Boben, Ilie, Mamic (64′ Mogoș), Muhar, Keita, Tachtsidis (64′ El Kaddouri), Deac (C), Otele (82′ Filip), Bîrligea (55′ Michael)

Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Mogoș, Ajeti, Filip, Fică, El Kaddouri, Avounou, Michael, Serebe

Antrenor: Adrian Mutu

Hai CFR!