MULȚUMIM PENTRU TOT, ANDREI BURCĂ!

17-iul.-2023 08:26

Cluburile CFR 1907 Cluj și Al-Akhdoud au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundașului Andrei Burcă la formația din primul eșalon al Arabiei Saudite.

Venit în Gruia în vara anului 2019, Andrei a devenit rapid unul dintre pilonii de rezistență din apărarea echipei noastre. În cele patru sezoane în care a îmbrăcat tricoul alb-vișiniu, fundașul central a bifat 163 de meciuri și a câștigat, alături de CFR, 3 titluri de campion și o Supercupă a României! În competițiile europene, Burcă a jucat în 45 de partide pentru echipa noastră, fiind marcator în meciul câștigat cu Celtic, de la Cluj, victorie care ne-a adus calificarea în primăvara europeană în sezonul 2019/2020!

Evoluțiile excelente de la CFR Cluj l-au propulsat în echipa națională a României și i-au făcut pe specialiștii din fotbal să îl declare, în numeroase rânduri, cel mai bun fundaș central din campionatul intern.

Îți mulțumim încă o dată pentru devotamentul cu care ți-ai desfășurat activitatea la CFR Cluj și îți urăm multă baftă în carieră!