Locul 4 pentru echipa noastra la final de sezon | FC Viitorul 1 – 0 CFR Cluj

15-mai-2017 15:47

FC Viitorul 1 – 0 CFR Cluj

Final de sezon în Play-Off-ului Ligii 1 Orange, iar echipa noastră s-a clasat pe locul 4. Într-un sezon dificil, în care situația clubului și depunctarea inițială făceau ca totul să fie o misiune dificilă, pentru băieții noștri aceste lucruri au contact mai puțin, întreaga echipă făcându-și munca vizibilă prin rezultatele obținute. Deși pe final de campionat au fost o serie de rezultate negative, locul 4 obținut este unul pe care înainte de startul sezonului nimeni nu îl vedea probabil. Totul a fost posibil prin munca întregii echipe. Trebuie să le mulțumim tuturor celor care au contribuit la acest rezultat.

Partida de la Ovidiu, în compania echipei FC Viitorul a fost una în care băieții noștri au arătat că au luptat pentru un rezultat pozitiv. Dincolo de orice speculații inițiale, pe teren s-a văzut că am tras pentru obținerea punctelor din această ultimă partidă. A fost 1-0 prin reușita din lovitură de pedeapsă a gazdelor – actuala campioană – în minutul 65, prin Iancu.

Urmează o perioadă de pauză, după care începem cantonamentul de vară. Vă vom ține la curent cu toate informațiile de la echipă, aici pe pagină și pe pagina noastră oficială de Facebook.

Felicitări echipei FC Viitorul pentru reușita din acest sezon, aceea de a obține titlul de Campioană a României!

Hai dragă CFR!

FC Viitorul:

Rimniceanu – Benzar, Tiru, Boli, Ganea – Rosu (Iancu ’52), Mladen (Radoi ’61), Casap – Chitu, Tucudean, Morar (Coman ’46)

Rezerve: Buzbuchi, Cicaldau, Coman, Dumitrescu, Iancu, Nenita, Radoi

Antrenor: Gheorghe Hagi

CFR Cluj:

Vatca – Rus, Larie, Horj, Peteleu – Muresan, Deac – Sirbu (Roman ’69), Paun (Antal ’66), Nouvier – Omrani (Sorsa ’83)

Rezerve: Marc, Pirv, Petrus, Nascimento, Sorsa, Antal, Roman

Antrenor: Vasile Miriuta