LIFE IS HARD | Work Soft, noul partener al Centrului de Copii și Juniori CFR 1907 Cluj

26-apr.-2021 11:53

LIFE IS HARD | Work Soft (LIH), prima companie românească de soft listată la Bursa de Valori București, și CFR Cluj, campioana României la fotbal în ultimele trei sezoane, au anunțat un parteneriat menit să susțină de dezvoltarea fotbalului juvenil din Cluj-Napoca. LiH va deveni astfel unul dintre sponsorii principali ai Centrului de Copii și Juniori CFR 1907 Cluj, urmând să susțină cele 14 grupe de copii și juniori ale clubului din Gruia.

LIFE IS HARD | Work Soft este una dintre companiile de tehnologie cele mai implicate în dezvoltarea comunității locale din Cluj-Napoca, iar în 2021 va susține Academia CFR Cluj. Noua sponsorizare face parte dintr-o serie amplă de proiecte de dezvoltare comunitară, precum Biletul de Sănătate (stații de autobuz sportive) sau proiectul Peditel 1791, în care compania a avut rol de partener tehnologic.

„Angajamentul Life is Hard față de dezvoltarea comunității locale din Cluj-Napoca intră într-o nouă etapă odată cu susținerea Centrului de Copii și Juniori CFR Cluj, un club ale cărui performanțe din ultimii ani reprezintă o sursă de mândrie și inspirație. Ne dorim să contribuim la dezvoltarea durabilă și sustenabilă a sportului clujean și suntem încântați să putem oferi susținere noilor generații de sportivi”, declară Erik Barna, Fondator LIFE IS HARD | Work Soft.

„Academia reprezintă un element esențial pentru dezvoltarea pe termen lung a CFR Cluj, dar și a sportului local, în general. Suntem bucuroși să primim alături de noi un business clujean de succes, care împărtășește o viziune de dezvoltare pe termen lung. Susținerea LIFE IS HARD ne va oferi resursele necesare pentru a îmbunătăți și mai mult condițiile de pregătire oferite tinerilor sportivi care sunt legitimați la academia noastră”, declară Marius Bilașco, Manager Sportiv CFR Cluj.

Academia CFR Cluj numără în acest moment 14 echipe de juniori, de la U5 până la U19 inclusiv. În ultimii ani, academia a lansat pe scena mare a fotbalului național jucători precum Adrian Păun, Cătălin Itu, Claudiu Petrila, Andrei Dodi Joca, Otto Hindrich, Adrian Mihai Gîdea sau Alin Fica.

Anunțul parteneriatului a fost făcut de Marius Bilașco, Manager Sportiv CFR Cluj, și Erik Barna, Fondator LIFE IS HARD | Work Soft, alături de Cătălin Sofroni, fotbalistul echipei U16 a CFR Cluj, și Alin Cazan, antrenorul echipei U16 a campioanei României.

Despre LIFE IS HARD S.A.

Detalii despre companie sunt disponibile pe www.lifeishard.ro

Urmărește AICI și clipul de prezentare a parteneriatului realizat cu LIFE IS HARD | Work Soft: https://fb.watch/56eanX–6f/