LAZIO – CFR CLUJ 1-0

17-feb.-2023 03:11

CFR Cluj a pierdut, scor 0-1, cu SS Lazio, în manșa tur a play-off-ului din Conference League.

Prima ocazie a echipei noastre a venit în minutul 5, după șutul de la distanță al lui Krasniqi, dar balonul a trecut pe lângă poarta adversă. Trei minute mai târziu, Milinkovic-Savic a preluat centrarea lui Hysaj, de la colțul lung, și a șutat puternic, dar Scuffet a avut o intervenție perfectă și a respins cu piciorul. În minutul 19, kosovarul a executat o lovitură liberă de lângă careu, dar a trimis mult peste poarta lui Maximiano. În minutul 44, echipa gazdă a avut a doua ocazie prin același Milinkovic-Savic, care a trimis slab pe jos, dar Scuffet a reușit să rețină fără probleme. În finalul primei reprize, în minutul 45+4, Anderson a executat o lovitură liberă și i-a trimis lui Ciro Immobile, care a reluat din prima și a reușit să deschidă scorul. La începutul reprizei secunde, în minutul 49, echipa noastră a avut o nouă ocazie după ce Yuri a reluat cu capul din centrarea lui Petrila, dar balonul nu a reușit să atingă poarta lui Maximiano.

Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0, iar calificarea se joacă în Gruia, joia viitoare, de la ora 19:45. Până atunci, echipa noastră joacă împotriva celor de la FC Argeș, duminică, de la ora 17:00, într-un meci din etapa a 26-a a Superligii.

Echipa de start: Scuffet, Camora, Burcă, Yuri, Manea, Boateng (46′ Cvek), Muhar (61′ Hoban), Deac (46′ Petrila), Krasniqi, Bîrligea (61′ Malele), Yeboah (82′ Janga)
Rezerve: Bălgrădean, Billong, Malele, Petrila, Țîru, Hoban, Janga, Kolinger, Bordeianu, Cvek, Braun, Fica
Antrenor: Dan Petrescu

Hai CFR!