JURNALIȘTII ACREDITAȚI ȘI ACTIVITĂȚILE OFICIALE ÎNAINTEA MECIULUI CU RANDERS FC!

27-sept.-2021 16:26

Publicăm lista jurnaliștilor acreditați la masa presei și a fotografilor care vor avea acces la meciul CFR Cluj – Randers FC, din data de 30 septembrie 2021, ora 19:45.

Reamintim, că orice alt jurnalist care nu se regăsește pe această listă nu va avea acces la meciul CFR Cluj – Randers FC, partidă din Grupa D UEFA Europa Conference League. 

ATENȚIE! Toți reprezentanții presei acreditați pentru acest meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta stadionului, dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare) sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 48 de ore), ultimele două în format fizic, listate. De asemenea, la meci vor avea acces jurnaliștii care dovedesc că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

DE REȚINUT! Reprezentanții mass-media vor avea acces la această partidă DOAR pe baza cărții de identitate sau a legimitației de presă valabilă pentru anul curent și pe baza documentului medical menționat mai sus!

Masa presei

 1. Lars Abildgaard – Randers Amtsavis
 2. Nandra Alexandru – sbsport.ro
 3. Ole Søndergaard – Radio Alfa
 4. Niels Fisker – Radio Alfa
 5. Mircea Sime – Antena 1 Sport
 6. Leczfalvi Andrei – opiniasportiva.com
 7. Alexandru Tentu – Radio Romania
 8. Radu Anghel Barna – Radio Romania
 9. Moldován Árpád Zsolt – Radio Romania Cluj
 10. Polacsek Péter – Radio Romania Cluj
 11. Lazar Ionut – Ora exacta in fotbal
 12. Salvatore Possumato – Football-magazine.it
 13. Olah-Campean Tibor – Inforama
 14. Ilie Dobre – National FM
 15. Ionut Grindean – Ziua de cluj
 16. Carmen Bizău – Look Sport
 17. Alexandru Pădure – Look Sport&Prima TV
 18. Paul Olar – TVR Cluj
 19. Florin Ploscar – TVR Cluj

Foto

 1. Dan Tăuțan – Foto CFR Cluj
 2. Pedja Milosavljevic – Danish Photo Agency
 3. Gabor Istvan Gabor – Freelancer
 4. Riti József Attila – Szamosújvári Közlöny
 5. Andreea Peter – Freelancer
 6. Flaviu Buboi – Sportpictures
 7. Dan Bodea – Transilvania Reporter
 8. Anca Tepei – BH Media
 9. Handro Valentin – Inforama
 10. Iosif Nagy – www.newssport.ro
 11. Tunyogi György István – Peluza Visinie
 12. Paul Urschi – Associated Press

PROGRAMUL ACTIVITĂȚILOR OFICIALE DE MIERCURI, 29 SEPTEMBRIE:

17:00 – conferință de presă CFR 1907 Cluj

17:30 – antrenament oficial CFR 1907 Cluj (deschis presei în primele 15 minute)

18:30 – conferință de presă Randers FC

19:00 – antrenament oficial Randers FC (deschis presei în primele 15 minute)

Toti reprezentanții mass-media vor purta mască de protecție din momentul intrării în Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” și până în momentul în care vor părăsi incinta arenei.

Accesul presei se va face exclusiv pe la poarta de la Tribuna 2, unde fiecare reprezentant media va prezenta documentul de identitate sau legitimația de presă pentru a se identifica. Din momentul intrării în stadion, jurnaliștii vor merge la masa presei, urmând traseul desemnat de către club special pentru ei. Staționatul în zona de acces sau deplasarea în interiorul stadionului sunt interzise.

Fotografii își vor ridica vestele pentru meci din parcarea de la Tribuna 2 și vor merge direct în zona din spatele porților prin zona de exterior a stadionului (zona ambulanțelor). Fotografii sunt obligați să stea în spatele porților, în zona delimitată special pentru ei de către club pe tot parcursul meciului, păstrând distanța de cel puțin 3 metri unul față de celălalt. La finalul meciului, fotografii își vor lăsa vestele în același loc de unde le-au ridicat.

Conferința de presă de la finalul partidei va fi organizată cu un număr limitat de jurnaliști, pentru a păstra distanța fizică regulamentară de cel puțin 1,5 metri.

Nedeținătorii de drepturi TV nu au acces cu camere de filmat în interiorul stadionului, cu excepția conferinței de presă de la finalul meciului. Ei au amenajată o zonă specială în parcarea de la Tribuna 2 pentru depozitarea aparaturii până la finalul partidei.

Vă mulțumim!