JURNALIȘTII ACREDITAȚI LA MECIUL CFR CLUJ – UNIVERSITATEA CRAIOVA

18-sept.-2021 19:23

Publicăm lista jurnaliștilor acreditați la masa presei și a fotografilor care vor avea acces la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova, din data de 20 septembrie 2021, ora 21:00.

Reamintim, că orice alt jurnalist care nu se regăsește pe această listă nu va avea acces la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova, partidă contând pentru etapa a 9-a din Liga 1.

DE REȚINUT! Reprezentanții mass-media vor avea acces la această partidă DOAR pe baza cărții de identitate sau a legimitației de presă valabilă pentru anul curent!

ATENȚIE! Toți reprezentanții presei acreditați pentru acest meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta stadionului, dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare) sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore), ultimele două în format fizic, listate. De asemenea, la meci vor avea acces jurnaliștii care dovedesc că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Masa presei

 1. Botond Somogyi – Erdely Naplo
 2. Liviu Tetcu – Instat
 3. Nandra Alexandru – sbsport.ro
 4. Salvatore Possumato – football-magazine.it
 5. Ionut Lazar – oraexactainfotbal
 6. Razvan Dan – PRO TV
 7. Ciprian Lup – PRO TV
 8. Mircea Sime – Antena 1
 9. Rus Adrian – cjsport.ro
 10. Dan Henegar – Ziarul Unirea
 11. Carmen Bizau – LOOK Sport
 12. Radu Anghel Barna – Radio Romania
 13. Catalin Berindean – Radio Romania Cluj
 14. Boros Miklos – Radio Romania Cluj
 15. Moldovan Zsolt – Radio Romania
 16. Sebastian Nertan – SportRadar
 17. George Pacurar – Genius Sports
 18. Florin Vizitiu – Stats Perform

Fotografi

 1. Flaviu Buboi – Sportpictures
 2. Gabor Istvan Gabor – Freelancer
 3. Lucian Danciu – Ziarul Unirea
 4. Iosif Nagy – NewsSport.ro
 5. Anca Tepei – BH Media
 6. Dan Tăuțan – Mediafax
 7. Nicu Cherciu – Foto CFR Cluj
 8. Andreea Peter – Freelancer
 9. Dan Bodea – Transilvania Reporter
 10. Marchis Gheorghe – Freelancer

Toți reprezentanții mass-media acreditați la acest meci (jurnaliști și fotoreporteri) trebuie să completeze și să semneze o declarație pe proprie răspundere și să o trimită pe adresa de e-mail acreditaremedia@cfr1907.ro până luni, 20 septembrie, ora 13:00.

Toti reprezentanții mass-media vor purta mască de protecție din momentul intrării în Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” și până în momentul în care vor părăsi incinta arenei.

Accesul presei se va face exclusiv pe la poarta de la Tribuna 2, unde fiecare reprezentant media va prezenta documentul de identitate sau legitimația de presă pentru a se identifica. Pentru a păstra un mediu sigur pentru reprezentanții presei, sala de pregătire media va rămâne închisă în această perioadă. Din momentul intrării în stadion, jurnaliștii vor merge la masa presei, urmând traseul desemnat de către club special pentru ei. Staționatul în zona de acces sau deplasarea în interiorul stadionului sunt interzise.

Fotografii își vor ridica vestele pentru meci din parcarea de la Tribuna 2 și vor merge direct în zona din spatele porților prin zona de exterior a stadionului (zona ambulanțelor). Fotografii sunt obligați să stea în spatele porților, în zona delimitată special pentru ei de către club pe tot parcursul meciului, păstrând distanța de cel puțin 3 metri unul față de celălalt. La finalul meciului, fotografii își vor lăsa vestele în același loc de unde le-au ridicat.

Conferința de presă de la finalul partidei va fi organizată cu un număr limitat de jurnaliști, pentru a păstra distanța fizică regulamentară de cel puțin 1,5 metri.

Nedeținătorii de drepturi TV nu au acces cu camere de filmat în interiorul stadionului, cu excepția conferinței de presă de la finalul meciului. Ei au amenajată o zonă specială în parcarea de la Tribuna 2 pentru depozitarea aparaturii până la finalul partidei.

Vă mulțumim pentru înțelegere!