JURNALIȘTII ACREDITAȚI LA MECIUL CFR CLUJ – FCSB

29-aug.-2021 12:07

Publicăm lista jurnaliștilor acreditați la masa presei și a fotografilor care vor avea acces la meciul CFR Cluj – FCSB, din data de 29 august 2021, ora 21:00.

Reamintim, că orice alt jurnalist care nu se regăsește pe această listă nu va avea acces la meciul CFR Cluj – FCSB, partidă contând pentru etapa a 7-a din Liga 1.

DE REȚINUT! Reprezentanții mass-media vor avea acces la această partidă DOAR pe baza cărții de identitate sau a legimitației de presă valabilă pentru anul curent!

ATENȚIE! Toți reprezentanții presei acreditați pentru acest meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta stadionului, dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare) sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore), ultimele două în format fizic, listate. De asemenea, la meci vor avea acces jurnaliștii care dovedesc că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Masa presei

 1. Vlad Nedelea – GSP
 2. Bogdan Sorocan – GSP
 3. Alexandru Nandra – InStat
 4. Cristian Coste – Fanatik
 5. Ionut Lazar – Ora Exacta in Sport
 6. Cîmpian Nicolae Cătălin – Transfermarkt.de
 7. Dragos Stoica – Antena 1
 8. Liviu Trandafir – Antena 1
 9. Mircea Sime – Romania TV
 10. Silvia Cseh – Kanal D
 11. Cristian Sasaran – Jurnal MM
 12. Salvatore Possumato – Football-magazine.it
 13. Vasile Manu – SportulClujean
 14. Daniel Kerekeș – SportulClujean
 15. Ciprian Lup – PRO TV
 16. Miruna Pop – PRO TV
 17. Olah-Campean Tibor – Inforama
 18. Adrian Rus – CJSport
 19. Botond Somogyi – Erdelyi Naplo
 20. Paul Olar – TVR Cluj
 21. Szoke Szilard – TVR Cluj
 22. George Pacurar – Genius Sports
 23. Florin Vizitiu – Stats Perform
 24. Radu Anghel Barna – Radio Romania Actualitati
 25. Catalin Berindean – Radio Cluj – lb. română
 26. Boros Miklos – Radio Cluj – lb. maghiară
 27. Polacsek Peter – Radio Cluj (tehnic)

Foto

 1. Dan Tăuțan – Mediafax
 2. Raed Krishan – GSP
 3. Gergely Botond – Freelancer
 4. Dan Bodea – Transilvania Reporter
 5. Pop Daniel – Jurnal MM
 6. Lucian Danciu – Ziarul Unirea
 7. Silvia Rusu – Info Press Photography
 8. Flaviu Buboi – Sport Pictures
 9. Nicu Cherciu – Foto CFR
 10. Ioan Băgăian – SportulClujean
 11. Anca Tepei – BH Photo
 12. Gabor Istvan Gabor – Tribuna CFR
 13. Manases Sandor – Inquam
 14. Riti József Attila – Freelancer
 15. Tunyogi György István – Freelancer

Toți reprezentanții mass-media acreditați la acest meci (jurnaliști și fotoreporteri) trebuie să completeze și să semneze o declarație pe proprie răspundere și să o trimită pe adresa de e-mail acreditaremedia@cfr1907.ro până duminică, 29 august, ora 18:00.

Toti reprezentanții mass-media vor purta mască de protecție din momentul intrării în Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” și până în momentul în care vor părăsi incinta arenei.

Accesul presei se va face exclusiv pe la poarta de la Tribuna 2, unde fiecare reprezentant media va trece prin triajul epidemiologic. Pentru a păstra un mediu sigur pentru reprezentanții presei, sala de pregătire media va rămâne închisă în această perioadă. Din momentul intrării în stadion, jurnaliștii vor merge la masa presei, urmând traseul desemnat de către club special pentru ei. Staționatul în zona de acces sau deplasarea în interiorul stadionului sunt interzise.

Fotografii își vor ridica vestele pentru meci din parcarea de la Tribuna 2 și vor merge direct în zona din spatele porților prin zona de exterior a stadionului (zona ambulanțelor). Fotografii sunt obligați să stea în spatele porților, în zona delimitată special pentru ei de către club pe tot parcursul meciului, păstrând distanța de cel puțin 3 metri unul față de celălalt. La finalul meciului, fotografii își vor lăsa vestele în același loc de unde le-au ridicat.

Conferința de presă de la finalul partidei va fi organizată cu un număr limitat de jurnaliști, pentru a păstra distanța fizică regulamentară de cel puțin 1,5 metri.

Nedeținătorii de drepturi TV nu au acces cu camere de filmat în interiorul stadionului, cu excepția conferinței de presă de la finalul meciului. Ei au amenajată o zonă specială în parcarea de la Tribuna 2 pentru depozitarea aparaturii până la finalul partidei.

Vă mulțumim pentru înțelegere!