JURNALIȘTII ACREDITAȚI LA MECIUL CFR CLUJ – FC BOTOȘANI ȘI REGULAMENTELE DE ACCES!

17-oct.-2020 10:13

Vă atașăm lista jurnaliștilor acreditați la masa presei și a celor 9 fotografi care vor avea acces la meciul CFR Cluj – FC Botoșani, din data de 17 octombrie, ora 21:30.

Vă reamintim că orice alt jurnalist care nu se regăsește pe această listă nu va avea acces la meciul CFR Cluj – FC Botoșani, din data de 17 octombrie, ora 21:30.

Acreditări masa presei:

 1. Miruna Pop – PRO TV
 2. Botond Somogyi – Erdelyi Naplo
 3. Ionuț Lazăr – oraexactainfotbal.ro
 4. Nandra Alexandra – sbsport.ro
 5. Vasile Goga – AISCP
 6. Cristian Macavei – AISCP
 7. Krisztian Bucsi – sportulclujean.ro
 8. Liviu Tetcu – Instat

Betting – LPF:

 1. Sebastian Nertan – SportRadar
 2. George Pacurar – Genius Sports
 3. Florin Vizitiu Stats Perform

Fotografi:

 1. Nicu Cherciu – Foto CFR Cluj
 2. Flaviu Buboi – Sportpictures
 3. Dan Bodea – Transilvania Reporter
 4. Istvan Gabor – Freelancer
 5. Victor Serban – AISCP
 6. Emanuel Turbuc – bistosh.com
 7. Tunyogi Istvan – Peluza Visinie
 8. Ovidiu Adrian Bujor – sportsv.ro
 9. Marchis Gheorghe – Freelancer

Radio:

 1. Radio Romania Actualitati – Radu Anghel Barna
 2. Radio Cluj – Română – Florin Pruteanu
 3. Radio Cluj – Maghiară – Boros Miklos și Zsolt Moldovan

Aici găsiți Regulamentul Media ➡️ regulament media final 2020

Aici găsiți Anexa la Regulamentul Media ➡️ Anexa Regulament Media nou

Aici găsiți Protocolul de desfășurare competiții – sezon 2020-2021 (actualizat septembrie 2020) ➡️ Protocol desfasurare competitii – -septembrie 2020

Declarație pe proprie răspundere – toți reprezentanții mass-media acreditați la acest meci (jurnaliști plus fotografi) trebuie să completeze și să semneze această declarație și să o trimită scanată pe adresa de e-mail acreditaremedia@cfr1907.ro până sămbătă, 17 octombrie, ora 18:00 sau să o aducă personal la intrarea in stadion. În același e-mail în care trimiteți declarația, vă rugăm să menționați și numărul dumneavoastră de telefon. AICI GĂSIȚI DECLARAȚIA ➡️ Declarație pe proprie răspundere presa

Toti reprezentanții mass-media vor purta mască de protecție din momentul intrării în Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” și până în momentul în care vor părăsi incinta arenei.

Accesul presei se va face exclusiv pe la poarta de la Tribuna 2, unde fiecare reprezentant media va trece prin triajul epidemiologic.

Sala de pregătire media și sala de conferință sunt închise în această perioadă.

Din momentul intrării în stadion, jurnaliștii vor merge la masa presei urmând traseul desemnat de către club special pentru ei. Staționatul în zona de acces sau deplasarea în interiorul stadionului sunt interzise.

Fotografii își vor ridica vestele pentru meci din parcarea de la Tribuna 2 și vor merge direct în zona din spatele porților prin zona de exterior a stadionului (zona ambulanțelor). La începutul meciului, jucătorii nu vor face poza de grup, iar fotografii sunt obligați să stea în spatele porților, în zona delimitată special pentru ei de către club pe tot parcursul meciului, păstrând distanța de cel puțin 3 metri unul față de celălalt.

Conferința de presă de la finalul partidei va fi condusă exclusiv de către ofițerul de presă al clubului, iar jurnaliștii vor putea să trimită acestuia întrebările dorite timp de 10 minute după fluierul de final al meciului. Deținătorul de drepturi TV va înregistra această conferință și o va pune la dispoziția instituțiilor media acreditate la acest meci. Niciun alt interviu nu va fi organizat la stadion în ziua meciului, decât cele obligatorii pentru deținătorii drepturilor TV.

Vă mulțumim pentru înțelegere!