JURNALIȘTII ACREDITAȚI LA MECIUL CFR CLUJ – BSC YOUNG BOYS

02-aug.-2021 10:11

Publicăm lista jurnaliștilor acreditați la masa presei și a fotografilor care vor avea acces la meciul CFR Cluj – BSC Young Boys, din data de 3 august 2021, ora 21:00.

Reamintim, că orice alt jurnalist care nu se regăsește pe această listă nu va avea acces la meciul CFR Cluj – BSC Young Boys, partidă contând pentru manșa tur a turului III preliminar UEFA Champions League.

DE REȚINUT! Reprezentanții mass-media vor avea acces la această partidă DOAR pe baza cărții de identitate, însoțită de legimitația de presă valabilă pentru anul curent!

ATENȚIE! Toți reprezentanții presei acreditați pentru acest meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta stadionului, dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare) sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore), ultimele două în format fizic, listate. De asemenea, la meci vor avea acces jurnaliștii care dovedesc că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.


Anterior partidei CFR 1907 Cluj – BSC Young Boys, vor avea loc o serie de activități oficiale destinate reprezentanților mass-media. Toate aceste activități de presă vor avea loc luni, 2 august 2021, la Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”. Iată programul complet:

– 18:00 – conferință de presă BSC Young Boys
– 18:30 – antrenament oficial BSC Young Boys (deschis presei în primele 15 minute)

– 19:15 – conferință de presă CFR 1907 Cluj
– 19:45 – antrenament oficial CFR 1907 Cluj (deschis presei în primele 15 minute)


Masa presei

 1. Daniel Lazăr – București TV
 2. Bernd Dall – fever-pitch.eu
 3. Ilie Dobre – Radio Național FM
 4. Nicolae Cătălin Cîmpian – transfermarkt.de
 5. Alexandru Nandra – sbsport.ro
 6. Dan Henegar – Ziarul Unirea
 7. Somogyi Botond – Erdélyi Napló
 8. Boros Miklós – Radio România Cluj
 9. Moldován Árpád Zsolt – Radio România Cluj
 10. Gabriel Stafie – statsperform.com
 11. Andrei Leczfalvi – opiniasportiva.com
 12. Laurette Nogo – Asociația Presei Sportive (APS)
 13. Alexandru Țențu – Radio România Actualități
 14. Radu Anghel Barna – Radio România Actualități
 15. Ionuț Florin Pantea – Magazin MR
 16. Remus-Adrian Mustațea – Smile FM
 17. Răzvan Dan – PRO TV
 18. Miruna-Mihaela Pop – PRO TV
 19. Andreas Nyeste – PRO TV
 20. Vasile Manu – Sportul Clujean
 21. Daniel Kerekes – Sportul Clujean
 22. Roxana-Viorica Uilăcan – Asociația Sport și Educație
 23. Amalia-Crucița Păucean – Asociația Sport și Educație
 24. Olah-Câmpean Tibor – Agenția de Presă Inforama
 25. Iustin Stoia – Agenția de Presă Inforama
 26. Paul Olar – TVR Cluj
 27. Dorin Turc – TVR Cluj
 28. Ionuț Grindean – Ziua de Cluj
 29. Mircea Sime – Antena 1 Sport
 30. Simion Sebastian Tătaru – freelancer

BSC Young Boys

 1. Moritz Marthaler – Berner Zeitung
 2. Adrian Dällenbach – YB-TV
 3. Dario Hitz – YB-TV and radio
 4. Gabriel Haldimann – YB-TV and radio
 5. Albert Staudenmann – head of media Young Boys

Fotografi

 1. Nicu Cherciu – CFR 1907 Cluj
 2. Dan Tăuțan – Mediafax
 3. Gábor István-Gábor – Tribuna CFR
 4. Gheorghe Marchiș – freelancer
 5. Mircea Roșca – European Pressphoto Agency
 6. Mihaela-Ionela Bobar – actionfoto.ro
 7. Mihai-Antonio Vasile – Getty Images
 8. Lucian Danciu – Ziarul Unirea
 9. Flaviu Buboi – Sport Pictures
 10. Iosif Nagy – newssport.ro
 11. Vakarcs Lóránd – freshfocus.ch (BSC Young Boys)
 12. Dan Bodea – Transilvania Reporter
 13. Anca Tepei – BH Media
 14. Nagy Melinda – Inquam
 15. Alexandru Stoenescu – Magazin MR
 16. Valentin Handro – Agenția de Presă Inforama

Toți reprezentanții mass-media acreditați la acest meci (jurnaliști și fotoreporteri) trebuie să completeze și să semneze o declarație pe proprie răspundere și să o trimită pe adresa de e-mail acreditaremedia@cfr1907.ro până marți, 3 august, ora 18:00.

Toti reprezentanții mass-media vor purta mască de protecție din momentul intrării în Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” și până în momentul în care vor părăsi incinta arenei.

Accesul presei se va face exclusiv pe la poarta de la Tribuna 2, unde fiecare reprezentant media va trece prin triajul epidemiologic. Pentru a păstra un mediu sigur pentru reprezentanții presei, sala de pregătire media va rămâne închisă în această perioadă. Din momentul intrării în stadion, jurnaliștii vor merge la masa presei, urmând traseul desemnat de către club special pentru ei. Staționatul în zona de acces sau deplasarea în interiorul stadionului sunt interzise.

Fotografii își vor ridica vestele pentru meci din parcarea de la Tribuna 2 și vor merge direct în zona din spatele porților prin zona de exterior a stadionului (zona ambulanțelor). La începutul meciului, jucătorii nu vor face poza de grup, iar fotografii sunt obligați să stea în spatele porților, în zona delimitată special pentru ei de către club pe tot parcursul meciului, păstrând distanța de cel puțin 3 metri unul față de celălalt. La finalul meciului, fotografii își vor lăsa vestele în același loc de unde le-au ridicat.

Conferința de presă de la finalul partidei va fi organizată cu un număr limitat de jurnaliști, pentru a păstra distanța fizică regulamentară de cel puțin 1,5 metri. Prioritate vor avea reprezentanții televiziunilor deținătoare de drepturi, urmând ca restul locurilor să fie ocupate în ordinea sosirii jurnaliștilor. Cu toate acestea, clubul se angajează să creeze un cadru propice și sigur, astfel încât niciun jurnalist să nu fie îngrădit în exercitarea meseriei sale. De asemenea, jurnaliștii care nu vor participa la conferința de presă vor putea să trimită ofițerului de presă al clubului întrebările dorite timp de 10 minute după fluierul de final al meciului.

Nedeținătorii de drepturi TV nu au acces cu camere de filmat în interiorul stadionului, cu excepția conferinței de presă de la finalul meciului. Ei au amenajată o zonă specială în parcarea de la Tribuna 2 pentru depozitarea aparaturii până la finalul partidei.

Vă mulțumim pentru înțelegere!