JURNALIȘTII ACREDITAȚI LA MECIUL CFR CLUJ – ASTRA GIURGIU ȘI REGULAMENTELE DE ACCES!

27-ian.-2021 16:30

Vă atașăm lista jurnaliștilor acreditați la masa presei și a fotografilor care vor avea acces la meciul CFR Cluj – Astra Giurgiu, din data de 28 ianuarie 2021, ora 20:00.

Vă reamintim că orice alt jurnalist care nu se regăsește pe această listă nu va avea acces la meciul CFR Cluj – Astra Giurgiu, din data de 28 ianuarie 2021, ora 20:00.

Acreditări masa presei:

 1. Salvatore Possumato – Europa Calcio
 2. Liviu Tetcu – Instat Football
 3. Miruna Pop – Pro TV
 4. Nicolae Cătălin Cîmpian – transfermarkt.de
 5. Somogyi Botond – Erdélyi Napló
 6. Alexandru Nandra – sbsport.ro
 7. Ionuț Grindean – Ziua de Cluj
 8. Vasile Dan Goga – AISCP
 9. Cristian Macavei – AISCP
 10. Ionuț Lazăr – oraexactainfotbal.ro
 11. Victor Iușan – Statscore
 12. Robert Pilbak – Media CFR
 13. Serban Adrian – Media CFR

Betting – LPF:

 1. Sebastian Nertan – SportRadar
 2. George Pacurar –  Genius Sports
 3. Ionut Tecaru – Stats Perform

Fotografi:

 1. Dan Tăuțan – Mediafax
 2. Nicu Cherciu – foto CFR 1907 Cluj
 3. Dan Bodea – Transilvania Reporter
 4. Flaviu Buboi – Nur Photo Agency
 5. Victor Șerban – chefere.ro
 6. Andreea Peter – freelancer
 7. Gergely Botond – Peluza Vișinie
 8. Iosif Nagy – newssport.ro
 9. Gabor Istvan Gabor – freelancer

Radio

 1. Radu Anghel Barna – Radio Romania
 2. Boros Miklos si Moldovan Zsolt – Radio Cluj (sectiunea maghiara)
 3. Catalin Berindean – Radio Cluj (sectiunea romana)

Aici găsiți Regulamentul Media ➡️ regulament media final 2020

Aici găsiți Anexa la Regulamentul Media ➡️ Anexa Regulament Media nou

Aici găsiți Protocolul de desfășurare competiții – sezon 2020-2021 (actualizat octombrie 2020) ➡️ Proceduri-COVID19-28102020-compressed

Declarație pe proprie răspundere ➡️ Declarație pe proprie răspundere presa toți reprezentanții mass-media acreditați la acest meci (jurnaliști plus fotografi) trebuie să completeze și să semneze o declaratie pe proprie răspundere si să o trimita pe adresa de email acreditaremedia@cfr1907.ro pana joi la ora 16:00.

Toti reprezentanții mass-media vor purta mască de protecție din momentul intrării în Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” și până în momentul în care vor părăsi incinta arenei.

Accesul presei se va face exclusiv pe la poarta de la Tribuna 2, unde fiecare reprezentant media va trece prin triajul epidemiologic.

Sala de pregătire media și sala de conferință sunt închise în această perioadă.

Din momentul intrării în stadion, jurnaliștii vor merge la masa presei urmând traseul desemnat de către club special pentru ei. Staționatul în zona de acces sau deplasarea în interiorul stadionului sunt interzise.

Fotografii își vor ridica vestele pentru meci din parcarea de la Tribuna 2 și vor merge direct în zona din spatele porților prin zona de exterior a stadionului (zona ambulanțelor). La începutul meciului, jucătorii nu vor face poza de grup, iar fotografii sunt obligați să stea în spatele porților, în zona delimitată special pentru ei de către club pe tot parcursul meciului, păstrând distanța de cel puțin 3 metri unul față de celălalt.

Conferința de presă de la finalul partidei va fi condusă exclusiv de către ofițerul de presă al clubului, iar jurnaliștii vor putea să trimită acestuia întrebările dorite timp de 10 minute după fluierul de final al meciului. Deținătorul de drepturi TV va înregistra această conferință și o va pune la dispoziția instituțiilor media acreditate la acest meci. Niciun alt interviu nu va fi organizat în incinta stadionului în ziua meciului, decât cele obligatorii pentru deținătorii drepturilor TV.

Nedeținătorii de drepturi TV nu au acces cu camere de filmat în interiorul stadionului. Ei au amenajata o zonă specială în parcarea de la Tribuna 2 pentru depozitarea aparaturii până la finalul partidei. 

Vă mulțumim pentru înțelegere!