IOAN ALBU – O VIAȚĂ ALĂTURI DE CFR

11-sept.-2020 15:56

“Aici m-am născut, aici am copilărit, aici a fost casa mea. CFR Cluj va fi mereu o parte importantă a inimii mele. De acum înainte voi avea grijă de nepoții mei, așa cum am avut mereu de toți fotbaliștii cu care am lucrat”, a spus Ioan Albu cu emoție în glas în ultima zi petrecută în magazia stadionului nostru.

După 41 de ani petrecuți ca magazioner al clubului nostru, Ioan Albu sau Nea’ Albina, așa cum îl numim toți cei care îl cunoaștem și am colaborat cu el, s-a retras din activitate.

Ioan Albu e alături de CFR Cluj încă din 1979, când avea doar 29 de ani, iar de atunci a avut mereu grijă de tot ce înseamnă organizarea echipamentului fotbaliștilor noștri. A fost unul din oamenii care au muncit cu sufletul și a dat totul pentru clubul nostru în perioada petrecută aici.

“Vreau să le mulțumesc tuturor fotbaliștilor, antrenorilor și conducătorilor cu care am colaborat pe  parcursul acestor ani. Nu aș vrea să le dau numele, pentru a nu uita pe cineva, dar toate generațiile trecute prin acest vestiar îmi vor rămâne în suflet pentru totdeauna!”, a mai spus Nea’ Albu.

Nea’ Albina, clubul CFR 1907 Cluj îți mulțumește pentru toată munca depusă în cei 41 de ani și îți dorește multă sănătate. Vei avea mereu un loc în tribuna stadionului atunci când vei dori să vii să îi susții pe băieți!