INTRARE LIBERĂ LA MECIUL CU FC U CRAIOVA

29-mai-2023 19:01

CFRiști, joia aceasta este o zi importantă pentru clubul nostru, e ziua care ne poate readuce în Europa! Vă așteptăm în număr cât mai mare pe 1 iunie, de la ora 20:30, să îi susțineți din tribune pe băieții noștri la meciul cu FC U Craiova 1948, partidă care ne poate asigura prezența în Conference League!

La meciul de joi seara, toți suporterii au intrarea gratuită în Tribuna 1 și în Tribuna 2, iar abonații și deținătorii de pachete pentru play-off au dreptul să se așeze pe locurile deținute pe cardurile de abonament în acest sezon. De asemenea, abonații de la VIP pentru sezonul 22/23 vor putea să își ocupe și ei locurile de pe carduri.

Cu ocazia zilei de 1 iunie, îi așteptăm la stadion pe toți micuții CFRiști, pentru care vom pregăti o mulțime de surprize!

Pentru cei care își doresc o experiență PREMIUM la duelul cu FC U Craiova 1948, punem la vânzare bilete pentru Business Lounge-ul de la Stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Tichetele pot fi achiziționate exclusiv online și costă 500 lei.

Le puteți cumpăra de aici: https://www.bilete.ro/cfr-1907-cluj-fc-u-craiova-1948/

Hai CFR!