INFORMARE PRIVIND SPECTATORII PREZENȚI LA DERBY-UL CLUJULUI

21-dec.-2023 13:18

Pentru că ne dorim ca experiența de pe stadion să se desfășoare în cele mai bune condiții, vă reamintim că, pentru a avea parte de un derby cu adevărat reușit în Gruia:

1) Toți spectatorii prezenți la Derby-ul Clujului se supun prevederilor Legii 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive.
2) Intrarea în stadion cu băuturi alcoolice, arme şi muniţii de orice fel, făclii, torţe, artificii, petarde, materiale explozive, incendiare sau fumigene, dispozitive pentru şocuri electrice, substanţe toxice, halucinogene, iritant lacrimogene ori paralizante, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale, şişuri, castete ori alte asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere ori lovire este strict interzisă în conformitate cu Art. 10 alin. (2) lit. b) din Legea Nr.4/2008.
3) Biletul la meci poate fi scanat o singură dată, de o singură persoană la porțile de acces ale Stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”!
4) Biletul poate fi scanat doar la poarta specificată pe documentul de acces. Spre exemplu, un bilet la Tribuna 1 va permite accesul spectatorului exclusiv în acea zonă și nu va fi valabil la orice altă poartă/tribună din stadion.
5) În cazul biletelor achiziționate online, vă recomandăm să le descărcați în prealabil, și nu în momentul venirii la stadion, pentru a evita orice fel de aglomerație.
6) Vă rugăm, ca de fiecare dată, să respectați locul de pe biletul sau de pe abonamentul dumneavoastră în conformitate cu prevederile Art. 20 lit. h) din Legea Nr.4/2008 potrivit căruia spectatorilor le este interzis „să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, urmat de refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societăţii specializate de protecţie şi pază sau al forţelor de ordine”.
7) Reamintim suporterilor că, din motive de securitate, nu este permis accesul în stadion cu fulare, șepci sau alte articole vestimentare care poartă însemnele echipei adverse, cu excepția fanilor prezenți în Peluza 1 sector 28 (sectorul dedicat fanilor echipei oaspete).

Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere și mizăm pe receptivitatea voastră pentru ca meciul din această seară să reprezinte o experiență frumoasă pentru toți suporterii, indiferent de echipa pe care o susțin.