ÎNCHEIEM SEZONUL EUROPEAN CU O VICTORIE!

09-dec.-2021 23:37

CFR Cluj a câștigat, scor 2-0 acasă cu FK Jablonec, în ultimul meci din grupa D UEFA Europa Conference League. 

Oaspeții au avut prima ocazie a partidei de la Cluj. Martinec a reluat cu capul, dar Camora a intervenit perfect și a respins. În minutul 25, Jablonec a avut o nouă ocazie prin Kratochvil care a șutat periculos. În ultimul minut al primei reprize, Manea a centrat ideal pentru Debeljuh, iar atacantul nostru a înscris cu o lovitură perfectă de cap. 1-0 pentru CFR.

Prima ocazie mare a primei reprize a aparținut echipei noastre. Păun a reluat din prima o minge centrată, dar portarul oaspeților a reușit să respingă cu dificultate. În minutul 83, Costache a pasat perfect pentru Debeljuh, iar atacantul echipei noastre l-a învins pe portarul oaspeților cu o scăriță și a stabilit scorul final a partidei, 2-0 pentru CFR Cluj. Echipa noastră a obținut astfel prima victorie din grupa D UEFA Europa Conference League.

Echipa de start: Bălgrădean – Manea, Graovac, Burcă, Camora (c) – Păun (72′ Alibec), Boateng, Bordeianu (73′ Rodriguez) –  Deac (88′ Ștefan), Omrani (56′ Costache), Debeljuh (82′ Bouhenna) | Antrenor: Dan Petrescu

Rezerve: Otto, Cristiano, Susic, Cestor, Ciobotariu, Gîdea, Sigurjonsson

Tot focusul nostru acum este pe meciurile din campionat. Duminică, de la ora 19.30, întâlnim CS Mioveni acasă, într-un meci contând pentru etapa a 19-a din Liga 1. 

Hai CFR!