INCHEIEM ANUL PE LOCUL 1! FCSB – CFR 0-2

22-dec.-2018 22:12

⚽ CFR Cluj a obținut o victorie importantă în ultimul meci din 2018, 2-0 pe terenul celor de la FCSB! Au marcat Ciprian Deac și Alexandru Ioniță! ⚽

➡ După un start de meci echilibrat, echipa noastră a deschis scorul prin Ciprian Deac, în minutul 29, cel care a punctat cu o execuție de excepție dintre fundașii FCSB-ului!

În startul reprizei secunde, gazdele au avut câteva ocazii prin Gnohere, însă apărarea noastră s-a achitat cu brio de sarcini. În minutul 72, Omrani a pasat excelent pentru Ioniță care a fost oprit de către Mihai Roman prin fault la marginea careului, iar arbitrul Colțescu l-a eliminat pe fotbalistul FCSB-ului.

Echipa noastră a fost periculoasă în ultimele 10 minute, iar Omrani a avut șansa să facă 2-0, însă Bălgrădean a respins de sub bară. Tănase l-a pus și el la încercare pe Arlauskis, însă portarul nostru a avut o intervenție foarte bună.

Andrei Mureșan a fost eliminat în prelungirile partidei, după ce a văzut al doilea galben pentru un fault. Intrat în repriza secundă, Păun a scos un penalty în ultimul minut al prelungirilor, iar Ioniță a transformat cu siguranță de la punctul cu var!

Campioana noastră a câștigat cu 2-0 partida de pe Arena Națională și încheie anul pe locul 1, la 6 puncte de FCSB!

🇱🇻 Felicitări, băieți! Sărbătorile de iarnă sunt mai frumoase de pe locul 1! 🥇

CFR Cluj:

Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Culio, Bordeianu (65’ Ioniță), Djokovic – Deac (90’ Lang), Țucudean (76’ Păun), Omrani

Rezerve: Jesus, Peteleu, Petrila, Costache

➡ Vă dorim tuturor un Crăciun Fericit și un An Nou plin de bucurii! 🎄

Hai CFR! 🚂