INCHEIEM ANUL PE LOCUL 1! FC VOLUNTARI VS. CFR CLUJ 0-4

21-dec.-2019 23:14

Campioana nostră a obținut o victorie categorică împotriva celor de la FC Voluntari, scor 4-0, după golurile înscrise de Susic, Culio, Deac și Camora!

CFR Cluj a început perfect partida de la Voluntari, iar Susic a deschis scorul în minutul 5, după ce Rondon i-a așezat mingea în careu. În minutul 13, Costache a fost faultat în suprafața de pedeaspsă, iar centralul Rădulescu a acordat penalty pentru echipa noastră. Culio, la ultimul său meci în tricoul „alb-vișiniu”, a transformat impecabil de la punctul cu var. Costache a avut șansa de a face 3-0, însă mingea trimisă de el din interiorul careului de 16 metri a fost respinsă de pe linia porții de fundașii Voluntariului. În minutul 37, Deac a înscris și el pentru CFR cu o execuție de mare clasă.

Și în repriza secundă echipa noastră s-a aflat la conducerea partidei! Intrat în minutul 65, Omrani a avut șansa de a face 4-0, însă mingea trimisă de el din 16 metri de poartă a fost respinsă de Râmniceanu, apoi a ajuns la Petrila, care a șutat însă peste transversală. În prelungiri, căpitanul Camora a făcut 4-0 cu o execuție din interiorul careului, după un assist al lui Petrila.

CFR Cluj a obținut o victorie importantă în Liga 1, chiar la ultimul meci din 2019, scor 4-0, în deplasare cu FC Voluntari și pleacă în vacanță din poziția de lider al campionatului!

Vă mulțumim tuturor pentru susținerea din acest an 2019!


Echipa de start:

Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora (cpt.) – Itu (Petrila 82′), Culio, Djokovic – Deac, Rondon (Hoban 78′), Costache (Omrani 65′)

Rezerve: Rus A. – Păun, Boli, Aurelio

Hai CFR!