ÎNCEPEM ANUL CU O VICTORIE IMPORTANTĂ!

23-ian.-2023 23:21

CFR 1907 Cluj a câștigat, scor 0-3, cu Farul Constanța, un meci din etapa a 22-a a Superligii, disputat pe stadionul Ovidiu din Constanța!

În prima repriză, ocaziile au fost de partea ambelor echipe, iar prima șansă au avut-o gazdele, în minutul 10, după un contraatac, însă Munteanu a șutat pe lângă poarta lui Scuffet. Șase minute mai târziu, a venit prima ocazie a echipei noastre. Manea a centrat în careu din lovitură liberă, iar mingea a ajuns la Bîrligea, care a șutat în plasa laterală. Tot Manea, în minutul 45+1, a șutat puternic de la distanță însă peste poartă.

Echipa noastră a deschis scorul imediat după startul reprizei secunde. În minutul 49, Krasniqi a înscris din interiorul careului, după un un-doi reușit cu Yeboah, debutând cu gol la primul său meci în Superligă. După 10 minute, Sîrbu l-a faultat pe Yuri în careu, iar după intervenția VAR, centralul Kovacs a acordat penalty. Manea a executat bine lovitura de pedeapsă și a dublat avantajul echipei noastre. În minutul 77, Krasniqi a pasat în fața porții către Petrila, care a înscris al doilea său gol din acest sezon și a stabilit scorul final al partidei, 0-3.

Echipa de start: Scuffet, Manea (85’ Țîru), Yuri, Burcă, Braun, Boateng, Muhar, Cvek (89’ Hoban), Yeboah (67’ Janga), Krasniqi (89’ Maglica), Bîrligea (46’ Petrila)

Rezerve: Bălgrădean, Bălan, Bordeianu, Hoban, Janga, Maglica, Malele, Petrila, Țîru

Antrenor: Dan Petrescu

Hai CFR!