Inca putin sa fim pe zero | Pandurii Tg.Jiu 1 – 1 CFR Cluj

14-aug.-2016 19:49

Pandurii Tg. Jiu 1 – 1 CFR Cluj

Prima repriza de astazi de la Severin a inceput cu baietii nostri mai prezenti in atac inca din debutul partidei. In randuri repetate, Juan Ruiz, Petrucci, Lopez si Nouvier au trecut pe langa deschiderea scorului, dupa ce in acest debut apararea gazdelor a fost destul de dezorganizata. S-a jucat destul de mult pe contre in prima jumatate de ora, Sanmartean trecand si el pe langa deschiderea scorului, Minca reusind insa o interventie extrem de buna.

Cea de-a doua repriza a continuat intr-un ritm destul de scazut, ambele echipe dand semne de oboseala dupa partidele disputate in ultima saptamana si acest lucru s-a vazut foarte clar astazi. Baietii nostri au irosit o serie de ocazii, iar Mrzljak, cel care l-a inlocuit pe Sânmărtean la gazde, a și fructificat prima sa mare ocazie de gol cu un șut de la peste 25 de metri. Doar cinci minute mai târziu, „Arcașul” Cristian Lopez reușește egalarea după un corner.

Este un punct important cu o echipă puternică a campionatului nostru, să nu uităm condițiile în care a fost obținut acest punct astăzi, cu o serie de jucători importanți lipsă. Un punct cu Dinamo, calificare mai departe în Sferturile Cupei Ligii Adeplast, iar astăzi un punct pe terenul celor de la Pandurii – trei rezultate bune în mai puțin de o săptămână și mergem mai departe, continuăm să muncim și mai mult!

Hai CFR!!!

Hai CFR!

Pandurii Tg. Jiu:

Lazar – Vasiljevic, Bunoza, Pitian, Ungurusan – Sanmartean (Mrzljak ’63), Obodo, Munteanu (Trifu ’75) – Voiculet (Rauta ’85), Tucudean, Herea

Rezerve: Stanca, Trifu, Rauta, Pleasca, Mrzljak, Hlistei, Buijs

CFR Cluj:

Minca – Tiago Lopes, Muresan, Larie, Peteleu – Juan Ruiz (Hodgyai ’71), Nascimento, Petrucci – Paun, Nouvier (Neagu ’66), Cristian Lopez (Horj ’85)

Rezerve: Marc, Ene, Horj, Veres, Neagu, Negrut, Hodgyai