Final de drum in sferturile Cupei Romaniei | ACS Poli 0 – 0 (6 – 5 d.p.) CFR Cluj

28-mart.-2017 23:29

ACS Poli Timisoara 0 – 0 (6 – 5 d.p.) CFR Cluj

Drumul nostru în Cupa României din acest sezon se încheie în sferturi, la Timișoara. Partida s-a anunțat una dură și dificilă, mai ales că în acest sezon, timișorenii au pus probleme serioase în două rânduri băieților noștri. După bara lui Larie din primele minute părea ca totul să fie ușor, însă pe măsură ce trecea timpul, s-a dovedit că bănățenii nu aveau de gând să cedeze fără luptă. Deși din min. 49 au rămas în numai 10 oameni, timișorenii au forțat și s-au apărat pe două linii pentru tot restul meciului, încercând contra-atacul, cu oameni lăsați în față.

Spre finalul celei de-a doua reprize se părea că inevitabil vor fi prelungiri, după ce Bud și Deac au trecut în repetate rânduri pe lângă deschiderea scorului. Prelungirile au aparținut și gazdelor, care au atacat și ei în repetate rânduri, fără finalitate, ci cu execuții departe de poartă. Prelungirile partidei s-au încheiat fără gol, iar la loviturile de departajare, pentru noi Larie a ratat ocazia de a ne duce la 2-4 la execuții, iar Deac a ratat și el execuția finală.

Am pierdut în această seară în fața unei echipe care, să nu uităm, a pornit cu un dezavantaj în acest sezon și a reintrat serios în lupta pentru salvarea de la retrogradare, dar este și finalistă în Cupa Ligii. Din postura de deținătoare a Cupei României, dorim să felicităm ACS Poli Timișoara pentru accederea în semifinalele competiției și le dorim mult succes mai departe. Nu a fost să fie, nu mergem mai departe în Cupă, dar continuăm lupta în Play-Off-ul Ligii 1!

Hai dragă CFR! Luptăm până la final!