FINAL DE CAMPANIE EUROPEANĂ

11-dec.-2021 18:56

Joi seara, împotriva cehilor de la Jablonec, s-a încheiat o nouă campanie europeană pentru echipa noastră. Poate nu a fost cum au visat suporterii noștri, cu o calificare în următoarea fază a competiției, dar băieții au luptat până la ultima picătură de energie în fiecare meci. Nu a fost cel mai bun an al nostru în Europa, dar rămânem uniți și vom lupta să revenim acolo unde ne este locul.

Mulțumim jucătorilor noștri, mulțumim suporterilor care au fost pe stadion alături de noi indiferent de rezultate. Mulțumim și colegilor noștri din club care au pus umărul ca fiecare meci european să se dispute la cele mai înalte standarde.

Mulțumim pe aceasta cale autorităților și comunității clujene care și-au arătat deschiderea să sprijine fotbalul, dar și imaginea orașului nostru în Europa și ne-au oferit posibilitatea să efectuăm antrenamentele oficiale pe Cluj Arena pentru a proteja gazonul din Gruia. Totuși, terenul s-a prezentat în condiții bune și am obținut aprobarea UEFA pentru a efectua antrenamentele oficiale pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”. Un exemplu frumos de fair-play și solidaritate atunci când avem un scop comun.

Hai CFR!

#MereuImpreuna