FCSB – CFR CLUJ 1-0

15-mai-2023 01:04

CFR Cluj a pierdut, scor 0-1, cu FCSB, într-un meci din etapa a 8-a a din play-off-ul Superligii.

Prima repriză a stat sub semnul echilibrului. Gazdele au avut prima ocazie a partidei. În minutul 9, Cordea a șutat puternic cu stângul, din afara careului, dar balonul a trecut pe lângă poarta noastră. Două minute mai târziu, după pasa lui Muhar, Krasniqi a ajuns într-o poziție bună, la marginea careului, dar mingea a trecut pe lângă poartă. În minutul 40, Coman a trimis cu capul din centrul careului, însă portarul nostru a avut o intervenție excelentă și a reușit să respingă.

La începutul celei de-a doua reprize, în minutul 46, Fică a șutat de la distanță, dar balonul s-a dus pe lângă bara din stânga porții lui Târnovanu. Trei minute mai târziu, la o fază care nu anunța nimic, după o degajare a lui Olaru, Coman a reușit să deschidă scorul. În minutul 60, Fică a centrat în careu, Cvek a deviat cu capul, dar balonul a trecut puțin pe lângă poarta gazdelor. În minutul 69, același Cvek a șutat din afara careului, dar balonul a fost deviat și a lovit transversala. În minutul 83, după un corner executat de Popescu, Compagno a trimis cu capul, dar Scuffet a reușit să rețină, iar partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0.

Echipa de start: Scuffet, Camora (C), Burcă, Kolinger, Braun (43′ Peteleu), Muhar (60′ Bîrligea), Boateng, Cvek, Fică (87′ Maglica), Krasniqi (43′ Patrila), Yeboah (60′ Janga)

Rezerve: Sava, Peteleu, Yuri, Hoban, Bordeianu, Petrila, Bîrligea, Maglica, Janga