FCSB – CFR CLUJ 0-2

31-iul.-2020 23:51

Echipa noastră a câștigat, scor 2-0, în deplasare cu FCSB, în meciul restant din etapa a 8-a a play-off-ului disputat în această seară. Golurile echipei noastre au fost marcate de Susic și Itu în repriza secundă.

CFR Cluj și-a creat cele mai mari ocazii ale partidei de pe Arena Națională. În minutul 12, Costache a rămas singur cu Vlad, însă portarul gazdelor a respins șutul mijlocașului nostru. În minutul 33, Deac a executat perfect o lovitură liberă, mingea a lovit bara, iar apoi a ajuns la Hoban, care a trimis cu capul în transversală.

În minutul 61, FCSB a avut prima ocazie prin Dumitru, însă Arlauskis a respins cu siguranță. La faza următoare, Rondon a deviat o minge până la Hoban, însă mijlocașul nostru a trimis pe lângă poartă. În minutul 85, Deac a executat o lovitură liberă, iar Burcă a avut sansa deschiderii scorului, jucătorii echipei gazdă au respins însă de pe linia porții. La faza următoare, Pereira a centrat de pe stânga, iar Susic a deschis scorul pentru echipa noastră cu o lovitură de cap. Un minut mai târziu, Itu a făcut 2-0 cu un șut din interiorul careului.

Băieții au obținut o victorie importantă în Liga 1, iar acum urmează meciul din ultima etapă de la Craiova.

Hai CFR!🚂


CFR Cluj ➡️ Arlauskis – Susic, Burcă, Cestor, Camora – Aurelio (63’ Pereira), Hoban, Dodi (8’ Chipciu / 90’ Golofca) – Deac, Omrani (63’ Rondon), Costache (63’ Itu)

Rezerve ➡️ Rus I. – Vinicius, Ciobotariu, Bordeianu