FC VOLUNTARI – CFR CLUJ 0-1

02-mart.-2022 23:43

CFR Cluj a câștigat, scor 0-1 (0-1), în deplasare cu FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa 29.

Prima ocazie a aparținut gazdelor. Nemec a trimis cu capul periculos, însă Otto a intervenit excelent și a respins. După câteva minute, Burcă a executat foarte bine o lovitură liberă, însă portarul gazdelor a respins. În minutul 19, Burcă a reușit deschiderea scorului pentru echipa noastră. Deac a centrat din corner, iar fundașul nostru s-a înălțat și a punctat pentru 0–1.

În minutul 65, Yuri a marcat primul său gol la CFR, după o centrare din lovitură liberă a lui Deac, însă arbitrul a anulat reușita pe motiv de ofside. La câteva minute după intrarea în teren, Chipciu a șutat din marginea careului în brațele portarului Popa. În minutul 83, Yuri a trimis încă o data periculos cu capul spre poartă, însă mingea a lovit bara. Deac a avut și el șansa de 0-2, dintr-o lovitură liberă executată cu efect, însă portarul gazdelor a respins în corner, iar meciul s-a încheiat cu victoria echipei noastre, 0-1.

Echipa de start: Otto – Susic, Burcă, Yuri, Graovac, Camora (c) – Bordeianu (71’ Chipciu), Boateng, Deac (88’ Neguț) – Păun (79’ Petrila), Debeljuh (79’ Dugandzic) / Antrenor: Dan Petrescu

Rezerve: Sava, Ștefan, Roger, Manea, Dimitrov

Pentru CFR Cluj urmează meciul de pe teren propriu cu Dinamo, din ultima etapă a sezonului regulat.

Felicitări, băieți! Hai CFR!